Home Gizemli Çölde dolaşan chupacabra görüldü iddiası

Çölde dolaşan chupacabra görüldü iddiası

Çölde-dolaşan-chupacabra-iddiası-video-izle

Portekiz’deki bir çölde çekilen görüntülerde ‘Chupacabra’  görüntülendiği iddia edildi. Yerleşim yerinin biraz uzağında görüntülenen hayvan-insan karışımı bir hali olan canlının yağır adımlarla ilerlediği görülmekte. Kameraya takılan bu canlı yavaşça yürüyerek bir çalının arkasında kayboldu. Keçi, oyun, tavuk ve köpek gibi hayvanların kanını emerek onları öldüren hayali yaratığın görüntülerdeki olup olmadığı tartışmaları başladı.

Portekiz’de bulunan bir tesisin tel örgülerinin dışında canavara benzeyen efsanevi Chupacabra’nın görüntülendiği iddia edildi.

SARHOŞ GİBİ YÜRÜYEN CANAVAR

Chupacabra’ya ait olduğu iddia edilen görüntüler izlendiğinde, gizemli cismin başı hafif eğik çorak arazide yorulmuş gibi ağır adımlarla yürüdüğü görülmekte.

Çölde-dolaşan-chupacabra-iddiası-videosu

Görüntüleri çeken kamera zoom yapıp yaklaştığında gizemli Chupacabra yol kenarındaki ufak bir ağacın arkasına geçerek oradan bir daha çıkmadı. Nereye kaybolduğu belli olmayan canavarın neden ağacın arkasından çıkmadığı merak konusu.

VİDEO YÜZ BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Görüntülerin YouTube adlı video paylaşım sitesinde yayınlandıktan sonra yüz binlerce izlendi.

Çölde-dolaşan-chupacabra-iddiası-video

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasında sonra birçok kişi tarafından izleyip paylaşıldı.

VİDEO GERÇEK Mİ?

Videoyu izleyenlerin yarısı görüntülerin sahte ve kurgu olduğunu iddia ederken diğer yarısı da videodakinin efsanevi canavar ‘Chupacabra’ olduğunu kabul etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Çölde-dolaşan-chupacabra-iddiası-video-izle-video

 

 

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın