YouTube yıldızı olmak için acı biberli yağ içti, gözünü hastanede açtı

    youtube-yildizi-olmak-icin-aci-biberli-yag-icti-videosuBarbekü restoranı olan adam YouTube’ta işini tanıtmak için ilginç denemeler yaptı. Aklına barbekü sosu olarak kullandığı acı biber yağını içme fikri geldi. Kameranın karşısında birkaç deneme yaptı. Son acı biber yağı içme girişimi ise hastaneden son buldu. İnternette sıkça rastladığımız başarısız girişimlerin yanında bu biraz abartıya kaçmış gözüküyor. Çin’in Neijiang şehrinde çekilen ilginç video sosyal medyada yayınlanınca bir hayli ilgi gördü. Videonun bir kısmında adamın bardak bardak içtiği acı sosu restoranda sattığı kaburgaların üzerine döktüğü görülüyor. Daha sonra bir acı biberli sos kazanının yanına gelen restoran sahibi bir bardak dolusu acı yağı midesine indiriyor.

    Acı biber yağını canlı yayında içti hastanelik oldu

    Üstelik bu performansını internette canlı olarak yayınlıyor. Bu tehlikeli denemesinden sonra aşırı mide ağrıları yaşayan talihsiz genç hastaneye kaldırılıyor.  Midesi yıkanan adam iki hafta hastanede tedavi gördükten sonra  evine gönderildi.

    youtube-yildizi-olmak-icin-aci-biberli-yag-icti-video

    Dünya çapında kısa sürede hızla paylaşılan video viral oldu. Kimileri hastaneye kaldırılan adamın cesur davranışından bahsederken kimileriyse yaptığının aptalca olduğunu belirtti.

    Yorumunuzu yazın