Yıldırım tren istasyonuna böyle düştü

ABD’nin Chicago eyaletindeki bir tren istasyonuna düşen yıldırım cep telefonuyla kaydedildi. İki bayan arkadaş yağmurlu ve gök gürültülü havada trafikte devam ederken bir yandan kendilerini kaydetti. Dışarıda gök gürültüsü ve şimşek eşliğinde yavaşça ilerleyen trafikte kadınlar kendi aralarında havanın kötü durumundan bahsederek yollarına devam etti.

TREN İSTASYONUNA YILDIRIM DÜŞTÜ

Şehir merkezindeki bir tren istasyonunun önünden geçen bayanlar dışarıdaki şimşek ve yoğun yağmuru göstermekte. Yan koltukta çekim yapan kadın direksiyondaki arkadaşını konuşmasını görüntülediği sırada hemen önlerine dev bir yıldırım düştü. Düşen yıldırımın etkisiyle yüzü aydınlanan kadın şoför korkudan çığlık attı.

Yıldırım tren istasyonuna böyle düştü 2
Yıldırım tren istasyonuna böyle düştü

DÜŞEN YILDIRIM YANGIN ÇIKARDI

Önlerine düşen yıldırımdan bir hayli korkan kadınlar birbirine düştüğü yeri göstererek dikkat etmeleri konusunda uyardı. Düşen yıldırım tren istasyonunda yangına sebep olup maddi hasar oluşturdu. Kadın şoför yanan istasyonun yanından yavaşça geçerek yollarına çığlık ata ata devam etti.

yıldırım tren istasyonuna böyle düştü
Yıldırım tren istasyonuna böyle düştü

Yıldırımın tren istasyonuna düşerek yangın çıkardığı anları cep telefonuna kaydeden kadın bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak ‘bugün iş dönüşü ölümden döndük‘ dedi.

Yorumunuzu yazın