Tren TIR’ı çok fena biçti

Tren ve TIR kaza yaptı, TIR şoförü yanarak öldü. Macaristan’da hemzemin geçitte yük treni ile TIR çarpıştı. Hemzemin geçitte hızla giren TIR, sol tarafından gelen yük trenini görmeyerek kafa kafaya çarpıştı. Aniden tren yoluna giren TIR‘ı önüne alarak sürükleyen tren metrelerce sonra ancak durabildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

TREN YANAN TIR’I SÜRÜKLEDİ

Yük treni TIR‘a çarpmasıyla TIR alev aldı. Alevler içinde kalan TIR‘ın ön kısmı yanarak raylarda sürüklendi. Yük treni, önündeki koca TIR‘la metrelerce sonra durunca söndürme işlemleri başladı. Yanan aracın talihsiz şoförü sıkıştığı yerde yanarak hayatını kaybetti.

Tren TIR'ı çok fena biçti TIR YANDI

Olay yerine gelen itfaiye ve ambulanslar TIR şoförünün yanmış cesedini çıkardı. Araç söndürüldükten sonra olayın korkunç yüzü ortaya çıktı. Aracın ön kısmı komple yarak metal yığınına dönmüştü.

 

Tren TIR'ı çok fena biçti KAZA FOTO

TIR ŞOFÖRÜ HATALI

Olay yerine gelen polis işlemleri yaparak TIR şoförünün hemzemin geçitte hatalı bir şekilde girdiğini tespit etti. Kaza sebebiyle tren yolu uzun bir süre kullanılamaz hale geldi.Tren TIR'ı çok fena biçti KAZA

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Tren-TIR'ı-çok-fena-biçti-BÖYLE-ÇARPIŞT-playI

Yorumunuzu yazın