TEOG 3. nakil sonuçları: 2016 açıklandı

TEOG 2016 3. nakil sonuçları açıklandı. Günlerdir yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği an geldi çattı. Teog 3. Nakil Sonuçları 2016 bugün saat 10’da açıklanarak vatandaşa sunuldu. haberimizin devamında açıkladığımız sonuçların tam listesi için linkleri ve detayları inceleyin lütfen.

teog-açıklandı-sonuçlar-sorgulama
TEOG

TEOG nakil başvurularının sonuçları bugün Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yayınlandı. TEOG nakil döneminin de sonuncusu olan 3. nakil sonuçlarını sisteme giriş yaparak kontrol etmek mümkün. İşte günlerdir beklenen ve sonunda bugün açıklanan TEOG nakil sonuçlarının listesi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takviminde yer alan bilgilere göre TEOG 3.nakil sonuçları  için 29 Ağustos- 2 Eylül arasında başvurusu yapılmıştı. İşte merak ettiğiniz TEOG nakil sonuçları haberimizde.

Bakanlığın verilerine göre, 1 milyon 176 bin 711 öğrencinin katıldığı TEOG maratonunda 231 bin 425 öğrenci ilk sırada tercih ettiği liselere yerleşti. TEOG üçüncü nakil dönemi sonuçları da E-okul ve www.meb.gov.tr‘de yayınlandı.

 

Yorumunuzu yazın