Telefonundan kafasını kaldıran kadın ayı ile göz göze geldi

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi-videosu-izle-ilginç-haberler-izle

Florida’da yaşayan Teliece Sander adındaki kadın, telefonundan kafasını kaldırınca 140 kiloluk ayı ile göz göze geldi. Telefonuna dalıp direklere çarpan, araçların önüne atlayan, iskelelerden aşağı düşen insanları gördük. Eğer bu örnekler telefonunuzdan arada bir kafanızı kaldırmanız gerektiği konusunda sizi ikna etmediyse belki bu olay eder. Bir anda 140 kiloluk bir ayıyla göz göze gelen kadın ne yapacağını bilemeyerek yine telefonundan yardım aldı. Mümkün olduğunca hareket etmeden ayının fotoğrafını çekip evdeki oğlu Colton’a mesajla gönderen kadın “Help me” (Bana yardım et) yazarak oğlundan yardım istedi.

Annesinin yeni bir uygulama ya da onun gibi bir şey bulup kendisine şaka yaptığını sanan Colton önce gülüp geçti. Fakat annesinin ikinci bir mesaj atarak “Çok fazla ses çıkarma” yazması üzerine olayın ciddiyetini anladı. Bu sırada annesi tüm olup biteni videoya kaydetmekteydi. Colton soluğu annesinin yanında alırken meraklı ayı 150 kg ağırlığındaki Colton’ı görünce geri çekilmeyi tercih etti.

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi-videosu-izle
Telefonundan kafasını kaldıran kadın ayı ile göz göze geldi

Kafasını kaldırınca dev ayıyla göz göze geldi

Florida’da yaşayan Teliece Sander garajının önünde oturmuş telefonuyla oynarken kafasını kaldırdığında gözlerine inanamadı.

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi-video

Korku dolu anların ardından oğlu tarafından kurtarılan kadın “Ayı bir noktada bana o kadar yaklaştı ki nefesini hissedebiliyordum.” dedi ve kendisinin ise bu sırada pek fazla nefes alamadığını ekledi.

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi
Teliece Sander telefonundan kafasını kaldırınca ayı ile göz göze geldi

Ayı daha önce insanlar tarafından beslenmiş olabilir

Yetkililer ayının geçmişte insanlar tarafından beslenmiş olabileceğini ve bu nedenle insanlardan korkmadığını düşünüyor. Florida Vahşi Yaşamı Koruma Komisyonu’ndan Mike Orlando “Bu tipteki davranışlar bizim için son derece endişe verici ve ayıyı halkın güvenliği açısından bir tehdit olarak görüyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi

Yetkililer şu sırada ayıyı insanlarla bu şekilde yakın temas sağlayamayacağı uzak bir noktaya bırakmak üzere yakalamaya çalışıyor.

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi-videosu

Bu hikayeden bizim çıkaracağımız sonuç ise şu olabilir: Arada bir telefonunuzdan kafanızı kaldırın. Sizi kimin izliyor olduğunu bilemezsiniz.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Telefonundan-kafasını-kaldıran-kadın-ayı-ile-göz-göze-geldi-videosu-izle-ilginç-haberler

Videonun yayınlandığı Teliece Sander YouTube kanalı için TIKLAYIN

Yorumunuzu yazın