Fanatiklerine Final Bölümü: Sen Anlat Karadeniz En Son Bölüm | Fragman İzle

Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm İzle
Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm İzle

Evet saygıdeğer Sen Anlat Karadeniz sevenler; Atv’de yayınlana  bu dünyaya açılmış olan dizinin son bölümlerine doğru yaklaşırken olaylar iyice sarpa sarmaya başladı. Dünyaya açılmıştan kastım çılgınlar gibi izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yurtdışına yayın haklarının satılmış olduğunu duyduğum haberini öğrendiğim için bu ifadeyi kullandım. Ulan nedir bu dizinin esprisi diye arattırma yaptım son fragmanını izledim ama kuran çarpsın hiç etkilenmedin.

Sen Anlat Karadeniz Fragman Youtube
Sen Anlat Karadeniz Fragman Youtube

Zaten bu dizi işleri öyledir 1-2 bölüm izledikten sonra zehirleniyosun ya da diziseverlerin deyimiyle beğeniyorsunuz. Neyse uzatmayalım bir de biz bu seo işinde eklemek yiyelim dedik ve bu dizinin bilinen bilinmeyen tüm detaylarını sizler için analiz ettik. Bu analizde dizinin oyuncu kadrosu ve özel hayatları. Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryosu, hikayesi son fragmanları final sahnesi vs. tüm detayları öğrenip okuyup izleyeceksiniz.

En Son Bölüm Fragmanı

Tüm analizlerde 1. sırada çıkan dizimiz sen anlat karadenizin en son bölümü sürekli bu sayfada yer alacak. üstelik final bölümü, son fragman ve full bölümleri burada izlenebilir.

En Son Final Bölümü Full İzle

ATV‘nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in En son final bölümünü full izlemek için lüütfen BURAYA TIKLAYIN.

Dizinin Hikayesi:

Geçmişte para karşılığı satılmış bir çocuk gelin olan Nefes ve oğlu Yiğit’in hikâyesinin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Sinegraf senaryo grubu tarafından kaleme alındı. Trabzon yaylarında çekimlerine devam dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Son Bölüm 2. Fragman

Bu son bölümde tahir ve nefes çok pis kapışıyorlar. Nefesin eski eşi ortaya çıkıyor. Sırf tahiri kıskandırmak için evlendiği adamla şidi de zorla boşanmaya çalışıyor. Adam da tahire gıcıklık olsun diye boşanmayıp davayı yokuşa çekiyor. Nefes bir yandan yaptıklarının acısını çekerken tahir de arada kalıyor. Diğer taraftan sefil ailesini bir arada tutmaya çalışan nefes, hem tahirle evlenmeye hem sarhoş babasını gerçek bir ev babası yapmakla uğraşırken bir yandan da polis olan eski kocasından boşanmaya çalışıyor. AAA pardon lan bu senaryo başka bir dizinin hikayesiydi neyse artık fragmanı izleyin öğrenin hikayeyi yazmaya gerek yok.

Sen Anlat Karadeniz Künye:

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Osman Sınav/Emre Kabakuşak/Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Ayşe Ferda Eryılmaz / Nehir Erdem
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Gözde Kansu(Eyşan), Öykü Gürman(Asiye)

En Son Bölümün Full İzle

sen anlat karadeniz en son bolum-full izle youtube fragman
sen anlat karadeniz en son bolum-full izle youtube fragman

Sizden Gelen Yorumlar:

  • Beni kalbimden vuran o degil yalniz Tahire hödük diyenler utansin
  • Beni galbimden furan o değil yalnız ulaa nasıl laf.
  • Yeter lan her yerde sen varsın meryem dizisinden beri heryerde seni görüyorum.
  • Sen Anlat Karadeniz – Analiz Valla cocukli gari gacurdu mu bilmem ama yigit elden gacirildu sankiii
  • Düzgün konuş be ağzını hayrı aç ☺bu dizi 10 sezon gidecek saçma sapanalak dizi elif hala devam ediyo 11 sezon var heralde 250 bölüm oldu ya😠😡bu dizi BİT – ME – YE – CEK .
  • Ben ne yapacağımı bileyrum bölümleri herhalde 2, 4 kere izlerim herhalde çook izlemekten artık kelimeleri ezberlerim
  • Nefes alacak bence. Ora ağlamasının sebebi de Vedat ve Nazar evlendi diye hakimin velayeti Vedata vereceğini dusunmuslerdir
Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları
Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz En Son Bölüm İzle

Eğer burada yazılan metin ve bilgilendirmelerle ilgilenmeyerek direk Sen Anlat Karadeniz En Son Bölümünü izlemek isteyenler Buraya Tıklasın.

 

Sen Anlat Karadeniz’e Youtube’dan Abone Ödülü

ATV’nin sevilen dizisi rekora ve ödüllere doymuyor. Son 6 yılın en iyi çıkış yapan ve reytingleri alt üst eden dizisi Sen Anlat Karadeniz, Youtube’dan ödül aldı. Televizyon reytinglerinde olduğu gibi dijital dünyada da kırılmadık rekor bırakmayan Sen Anlat Karadeniz, 7 hafta gibi kısa bir sürede dünyanın en büyük video platformu Youtube’da, Türkiye’nin 1 milyon aboneye en hızlı ulasan kanalı (tüm kategoriler dahil) oldu.

sen anlat karadeniz dizisine youtube odul verdi
Sen anlat karadeniz dizisine youtube odul verdi

Abone sayısı 1 milyona ulaşması sebebiyle Sen Anlat Karadeniz dizisine Youtube tarafından ödül gönderildi. Youtube’dan gelen ödülü dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak aldı. Tüm izleyenlere teşekkür eden Kabakuşak, “Yayınlandığımız günden beri bizi takip ederek destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu ödül bizim için çok güzel bir motivasyon oldu. Başarılarımızı seyircilerimizin desteğiyle arttırarak devam edeceğiz. Tüm ekibim adına bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli)

sen anlat karadeniz oyunculari-Ulas Tuna Astepe-Tahir Kaleli
sen anlat karadeniz oyunculari-Ulas Tuna Astepe-Tahir Kaleli

Namıdiğer Deli Tahir. 29 yaşında. Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı. Ailenin sahip olduğu kum gemilerinde çalışıyor, şirket işlerinden hoşlanmıyor, Karadeniz’i, denizde olmayı çok seviyor. Kanı deli akıyor ama yüreği merhamet dolu. Ulaş Tuna Astepe 5 Eylül 1988’de İzmit’te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmit’te tamamladıktan sonra İstanbul Lisesi’nde yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz’de Tahir karakterini canlandırdı. Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Bayrak ve Babamın Cesetleri Sami Berat Marçalı’nın sahnelediği Cam Yapraklaroyunlarında rol aldı. Emre Yeksan’ın yönettiği Körfez filminde Selim karakterini canlandıran Astepe, ayrıca Üniversiteli, Zayiat, Meşakkat ve Karısı, Balık Havuzu adlı kısa filmlerde de yer almıştır.

İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu)

irem Helvacioglu-Nefes Zorlu-sen anlat karadeniz-son bolum fragman-youtube
irem Helvacioglu-Nefes Zorlu-sen anlat karadeniz-son bolum fragman-youtube

24 yıllık hayatında, daha adına yakışır bir tek nefes bile almayı başaramamış genç bir kadın. Annesi onu doğururken ölmüş, babası tarafından daha 16 yaşındayken Sayarların oğlu Vedat’a satılmış. On yedisinde Yiğit’i doğurmuş. Sinema ve dizi film oyuncusu. 2 Şubat 1990’da Almanya’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro eğitimi aldı. İlk olarak 2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide de rol aldı. Ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Clara/Nurbahar Hatun rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldı ve burada da Savcı Leyla’nın kız kardeşi Esra Türkmen rolü ile izleyici karşısına çıktı, bu dizide asi bir üniversite öğrencisini canlandırdı. Oyuncu 2 sezon dizide rol aldı. 2015 yılında Güneşin Kızları adlı dizide Tuğçe karakterini canlandırdı ve büyük çıkış yakaladı. İrem Helvacıoğlu, son olarak “No:309” dizisinde Pelinsu, “Babası” dizisinde “Aslı” karakterlerinden sonra “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde “Nefes Zorlu” karakterini canlandırmaktadır.

Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar)

Mehmet Ali Nuroglu-Vedat Sayar-sen anlat karadeniz fragman son bolum
Mehmet Ali Nuroglu-Vedat Sayar-sen anlat karadeniz fragman son bolum

35 yaşında. Sayar Beton’un sahibi. İlk görüşte aşık olduğu Nefes’in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün daha da psikopatlaşan bir adam. Ağır kişilik bozukluğundan muzdarip, yolda direğe çarpsa “niye yolumda duruyorsun” diye kinlenir. Mehmet Ali Nuroğlu (d. 7 Eylül 1979, İstanbul), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Nuroğlu ODTÜ felsefe bölümünde üç yıl eğitim görmesinin ardından burayı bırakarak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Daha okul bitmeden Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün sahnelediği oyunlarda görev aldı. Bu sıralarda Semih Sergen’in asistanlığı yaptı. Çağan Irmak’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinde oynamak amacıyla İstanbul’a geldi. 12 Eylül öncesi döneminin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı dizide, devrimci Mehmet karakterini canlandırdı. Daha sonra Zincirbozan filminde ise Reis lakaplı Ülkücü bir genci canlandırmıştır. Daha sonra aynı ekiple Kurtuluş savaşını anlatan Kırık Kanatlar dizisinde rol aldı.

Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli)

35 yaşında. Kaleli ailesinin hem büyük oğlu, hem de ailenin başı. Hem Kaleli Kum’u, hem de Kaleli ailesini yönetiyor. Ağır abi. Sert, muhafazakar, sabit fikirli, sorumluluk sahibi, değerlerine aşırı bağlı bir adam. Son sözü söyler, lafının üstüne laf söyletmez. Otoritesinin sorgulanmasına katlanamaz. Asla özür dilemez. Ailenin bekasına ve itibarına fazla düşkün. Ailesi için dünyayı yakar. Sinan Tuzcu, (d. 10 Temmuz 1977, Gaziantep) Türk dizi ve sinema oyuncusu. Senarist. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro ana sanat dalı mezunu (2004). Okul sonrası Londra’da Arcola Theatre bünyesinde çalıştı. Televizyonda Ihlamurlar Altında (2006) dizisi ile tanındı. Aynı yıl Engin Cezzar – Gülriz Sururi Tiyatrosunda Ayşe Opereti adlı oyunda oynadı (2006). 9 Temmuz 2006’da evlendiği Dolunay Soysert ile bu oyunda başrolü paylaştı. Son çalışmalarını Duru Tiyatro bünyesinde, Emre Kınay yönetiminde yapmıştır.

Gözde Kansu (Eyşan Sayar)

Gozde-Kansu-Eysan Sayar-sen anlat karadeniz-oyunculari
Gozde-Kansu-Eysan Sayar-sen anlat karadeniz-oyunculari

35 yaşında. Vedat’ın hem amca kızı, hem ortağı. Onun sırlarını bilen tek kadın, hayattaki tek dostu, akıl hocası, can kardeşi. Vedat’la aynı travmatik geçmişten gelen biri olarak, onu hep affeden, ona göz kulak olan, başına açtığı pislikleri temizleyen, onu dertlerden koruyan kadın. Acayip akıllı ve entrikacı. Öyle kötülük yapayım diye uğraşan bir kadın değil ama Vedat söz konusu oldu mu cinayet bile işler, kimse de katilin kim olduğunu bulamaz. Gözde Kansu (doğumu. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır. Oyunculuğa baleyle başladı. Daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İstanbul Şehir Tiyatroları’nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nün sınavlarına girdi ve kazandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin en son bölüm, fragmanı ve final bölümü full izlemek için bu sayfayı sürekli takip edin. Her an yeni videolar ve fotoğraflar eklenecektir.