Sel yüzünden tabutlar su üstüne çıktı

Sel-yüzünden-tabutlar-su-üstüne-çıktı-haberi-İZLE

ABD’nin Louisiana şehrinde sel felaketinden sonra bazı mezarlıklardaki tabutlar toprak altından su üstüne çıktı. Şehrin sokakların tabutları gören insanlar gözlerine inanamadı. Yetkililere durumu bildiren vatandaşlar kısa süre sonra bu duruma selin sebep olduğunu anladı. Yetkililer özel bir ekip oluşturarak sokaklarda yerlerinden çıkan tabutları bulup mezarlıklar müdürlüğüne götürdü. Anna Johnson adındaki kadın yaşanan bu son sel felaketinin Katrina Kasırgası’ndan daha kötü geçtiğini anlattı.

Sel-yüzünden-tabutlar-su-üstüne-çıktı-haber

UYANDIKLARINDA HER YERİ SULAR KAPLAMIŞTI

  • Louisiana  sakinleri sabah yataklarından sel sularıyla uyandılar. Aşırı yağışların sebep olduğu selde birçok iş yeri ve ev kullanılamaz hale geldi.

Sel-yüzünden-tabutlar-su-üstüne-çıktı-haberi

SOKAKTA TABUTLAR YÜZÜYORDU

  • Aşırı yağışlar mezarlıktaki toprağın altında gömülü olan tabutların yer yüzeyine çıkmasına neden oldu. Sokakta yüzen tabutları gören vatandaşlar bir hayli şaşkındı.
  • Gerçekleşen sel felaketinde 20 binden fazla yurttaşın kurtarıldığı açıklandı. Onlarca kişinin  de kayıp olduğu belirtildi.

Sel-yüzünden-tabutlar-su-üstüne-çıktı

  • Hükmet yetkililerinden yapılan açıklamada, sel sularının ne zaman çekileceği bilinmediği ve hatta bazı bölgelerde artarak devam edeceğini belirtildi.

 

 

 

Yorumunuzu yazın