Pokemon GO kaskı ile eller serbest

Pokemon-GO-kaskı-ile-eller-serbest-video-haber

‘Pokemon Go’ çılgınlığı tüm dünyada sürerken bir yandan da bu oyun için birbirinden ilginç ürün ve programlar çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Pokemonlarınızı rahat yakalamanın yöntemi olarak kask üretildi. Türkiye’de de çok sayıda takipçisi olan ‘Pokemon Go‘ oyunu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Hızla yayılan ve kullanıcısının milyonları bulduğu bu oyun haliyle birçok ihtiyacı da beraberinde getirdi. Birçok kullanıcı ‘En iyi Pokemon nerede bulunur‘ diye aranırken bazıları da ‘bana en yakın Pokemon‘ diye aradı durdu. Keza bunun bir de fiziki materyalleri çıkmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Pokemon Go Kaskı.

  • Pokemon Go oyuncuları hızla çoğalırken bununla birlikte ihtiyaçları da artıyor.
  • Oyun meraklılarının gereksinimlerini karşılamak için hem yazılım hem de malzeme üreticileri devreye girdi.

POKEMON GO KULLANICILARI İÇİN KASK YAPILDI

Pokemon-GO-kaskı-ile-eller-serbest

  • Pokemon Go için ‘En İyi Pokemon Bulma Klavuzu, Pokemon Go Kullanma Klavuzu, Pokemon Kitapçığı, gibi faydalı uygulamalardan sonra şimdi de artık işinizi rahatlatacak kask icat edildi.

Pokemon-GO-kaskı-ile-eller-serbest-video

TELEFONU ELLEMEDEN POKEMON AVINA ÇIKABİLECEKSİNİZ

  • Artık Pikachu ararken telefonunuzu elinizde tutmak zorunda değilsiniz. Üretilen kask sayesinde cihazınızı göz hizanızdaki kaska takarak hem yürüyor hem de ekranı rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Üstelik elleriniz serbest bir şekilde.

Pokemon-GO-kaskı-ile-eller-serbest-videosu-izle

  • Pokemon çılgınlığı böyle devam ederse daha bizi aşıracak birçok ürün de çıkacağa benziyor. Anlaşılan yazılım ve teknik teknoloji firmaları  bu oyuna yoğunlaşmış durumda.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Pokemon-GO-kaskı-ile-eller-serbest-video-izle

Yorumunuzu yazın