Paraşütçü elektrik tellerine takıldı

parasutcu-elektrik-tellerine-takildi-ilginc-haberler

Adı açıklanmayan bir İngiliz yamaç paraşütçüsü, paraşütü elektrik tellerine takılınca ölüm tehlikesi geçirdi.  48 yaşındaki adam, Los Realejos yakınlarındaki bir elektrik direğinin tellerine paraşütünün dolanması suretiyle saatlerce yardım bekledi. Olay, yamaç paraşütçülerinin en sevdiği Tenerife’nin kuzey bölgesinde gerçekleşti. Köylüler elektrik tellerine dolanmış halde görünce hemen yetkililere haber verdi. Talihsiz paraşütçü tellere dolanmış halde beklerken yetkililer bölgedeki elektriği kesere herhangi bir elektrik çarpmasının önüne geçti. Olay yerine gelen itfaiye memurları yamaç paraşütçüsünün altına büyük bir branda açarak herhangi bir düşme anında zarar görmemesini sağladı.

Paraşütçü takıldığı tellerde saatlerce yardım bekledi

  • Olay yerine gelen itfaiye geniş bir branda açtı. Saatlerdir tellere asılı duran adamın tellere takılan halatlarını kesen itfaiye brandanın üzerine düşmesini sağladı.

parasutcu-elektrik-tellerine-takildi-ilginc

  • Tellerden bir andan kurtulan paraşütçü açılan brandanın kenar kısmına düşünce olayı izleyenler çığlık attı. Neyse ki brandadan dışarı düşmeyen adamın sağlıklı iniş yaptığını görünce herkes rahat bir nefes aldı.

parasutcu-elektrik-tellerine-takildi

  • Tatil için geldiği bölgede yamaç paraşütüyle atlayan adamın gezisi bu kazayla hüsrana dönmüş oldu.

Yorumunuzu yazın