Otobanda UFO görüntülendi iddiası heyecanlandırdı

otobanda-ufo-goruntulendi-iddiasi-heyecanlandirdi

UFO hakkında araştırmalarını paylaşan Scott C Waring adındaki blogger*, sayfasında 2016 Nisan ayında çekilmiş ve UFO olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı. Videoda Çin’in Guangzhou şehrindeki bir otoban üzerinde duran UFO benzeri bir cisim havada öylece bekliyor. Yoldaki trafik durmuş halde ve sürücüler araçlarından çıkmış gökyüzündeki elips şeklindeki uzaylı aracına benzer cisme bakıyor. Arabadan inen kalabalık ellerindeki telefonlarla gökyüzündeki uzaylı aracı olarak düşündükleri cismi merak ve korkulu gözlerle kaydetmeye çalışıyorlar. Uzay aracı görünümündeki cisim bir süre gökyüzünde ağır ağır yerinden hareket ederken video sonlanıyor.

Otobanda UFO görüntülendi iddiası ortalığı karıştırdı

  • Videonun sonunda olayı izleyen kalabalıktan biri gördükleri görüntü karşısında dehşete kapılmış gibi çığlık atması dikkat çekiyor.
  • Dünya dışı varlıklara inanan Scott C Waring bu videoyu yayınlayarak bunun uzaylıların var olduğunun bir kanıtı olduğunu ifade etti.
ufo-goruntusu-uzayli-videosu
UFO görüntülendi iddiası (Çin)

Görüntüdeki gerçek UFO mu? Bizce değil!

  • Videonun sosyal medyada yayınlanması üzerine birçok UFO meraklısı tarafından izlenip paylaşıldı. Diğer taraftan videonun bir grup UFO avcısı tarafından viral bir ekip çalışası olarak nitelendirildi.
  • Video gerçek de olsa sahte de olsa birçok ünlü haber kaynaklarında yerini aldı. Kim bilir belki bu da diğer montajlanmış UFO videolarının tozlu raflarında yerini alacak başla bir sahte görüntüdür. Bu mizanseni her kim planladıysa bazı figüranları kötü seçmiş gibi. Sanırım çoğumuz, bir uzaylı gelip ‘merhaba’ diyene kadar bu uçan cisimlere inanmayacağız.

*Scott C Waring adlı bloggerın sayfasındaki UFO haberine gitmek için lütfen burayı tıklayın

Yorumunuzu yazın