Okan Bayülgen ile Şirin Ediger boşandı !

İddialara “Öyle bir şey yok” demişti. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger’in 6 yıllık evliliği resmen sona erdi. İstanbul adında bir kızları bulunan çiftin Adalar Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşandığı öne sürülmüş, ancak iddiaya tepki gösteren Bayülgen, “Yazın herhalde yeteri kadar mayolu kadın fotoğrafı çıkmadı, bizimle uğraşıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok” demişti.
130720142113385100455

Şirin Ediger ise ünlü şovmenin aksine dedikoduları doğruladı. Uzun süredir Bodrum’da bulunan Şirin Ediger, önceki akşam Gündoğan’daki Moon Beach’te düzenlenen partiye katıldı. Siyah elbisesiyle gecenin en şık kadınları arasında yer alan Ediger, Ahu Yağtu’yla uzun süre sohbet etti. Okan Bayülgen’le boşandıklarını anlatan Ediger, şu sıralar genellikle Bodrum’da olduğunu, zaman zaman işleri için İstanbul’a gidip döndüğünü söyledi.

Yeni aşk iddiası

Okan Bayülgen, geçen hafta Sevil Atasoy’un kızı Selin’le baş başa yemeğe çıktığı haberleriyle gündeme gelmişti. Fotoğrafçıeşi Temer Hartevioğlu’ndan bir yıl önce boşanan Atasoy ile Bayülgen’in, dolunay manzarasına karşı yedikleri yemek, geçen hafta magazin gündeminin ilk sırasındaydı.

Yorumunuzu yazın