Müslüman kadın profesör: Peçe takmak insan haklarına aykırıdır!

Müslüman-kadın-profesör-Peçe-takmak-insan-haklarına-aykırıdır-izle

Kuveyt’te Müslüman bir Arap kadın canlı yayında din adamlarına karşı çok sert ifadeler kullandı.  Kuveyt halkının utanç kavramı tartışılırken birbirinden ilginç açıklamalar yapıldı. Söz alan Profesör Sheikha Al-Jassem adlı kadın, Müslüman kadınların İslam toplumunda kadınların iyi bir erde olmadığını ve peçe takmanın zorunluluğu insan haklarının ihlali anlamına geldiğini söyledi. Büyük cesaret örneği gösteren kadın televizyon programında din adamlarının karşısında başı açık olarak katıldı.

MÜSLÜMAN KADIN DİN ADAMLARINA İSYAN  ETTİ

  • Kuveyt’te bir televizyon programına katılan Profesör Sheikha Al-Jassem adlı Müslüman bir kadın, din adamlarına karşı İslamiyet hakkında cesur açıklamalar yaptı.

Müslüman-kadın-profesör-Peçe-takmak-insan-haklarına-aykırıdır-video

MÜSLÜMAN KADINLAR BASKI ALTINDA

  • Sürekli İslamiyetin bağnaz kullanımından bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini savunan Al-Jassem, Müslümanlığın uygulanış şeklinin kadınları baskı altına aldığını ifade etti.
  • Kadın profesör eğitim verdiği üniversitedeki öğrencilerinin sınıfa girdiklerinden hemen sonra kapıyı kapatmak için izin istediklerini, nefes alamıyoruz dediklerini söyledi. Kapının kapanmasının ardından kızların hemen peçelerini çıkardığını söyleyen profesör bunun en büyük mağdurlarının ise hamile öğrenciler olduğuna dikkat çekti.

Müslüman-kadın-profesör-Peçe-takmak-insan-haklarına-aykırıdır!

  • İslam toplumlarında bu tarz cesur ifadelerin kullanılmasına pek rastlanmadığından, sosyal medyada bu kadının kendini kadınlar için feda etmiş bir nefer olduğu yorumları yapıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Müslüman-kadın-profesör-Peçe-takmak-insan-haklarına-aykırıdır-videosu

 

Yorumunuzu yazın