Mızrakla ayı öldüren avcı hayvanseverleri ayağa kaldırdı

Mızrakla-ayıyı-öldüren-genç-adam

Josh Bowmar adındaki Amerikalı bir avcı, ormanda mızrakla ayı öldürünce hayvan hakları savunucuları ayağa kalktı. Mızrakla dev bir ayıyı öldürdüğü görüntüleri internette yayınladıktan sonra gündeme oturan genç adam yaptığından hiç pişmanlık duymadığını açıkladı.

  • Amerika’da bir grup arkadaşıyla ormanda mızrakla ayı avlayan genç avcı bu anın videosunu çekip yayınladı.
  • Ormanın içinde kendisine yem olarak bırakılan besinleri yemeye gelen ayıya mızrak fırlatan adam dev ayıyı öldürmeyi başardı. Sırtındaki mızrakla bir süre kaçan ayı ileride yere düşüp hayatını kaybetti.

Mızrakla-ayıyı-öldüren-avcı-video

  • Avcılar ölmüş ayının başında oturup hatıra pozu çekti.
  • Kendisine utanması gerektiğini söyleyen insanlara “Asıl sizin utanmanız gerek” diye yanıt veren avcı, “Milyonlarca yıllık bir mirasın yok olmasını istiyorsunuz” dedi.

Mızrakla-ayıyı-öldüren-genç-avcı

  • 28 yaşındaki fitness fanatiği hayvanların iyiliğini ondan daha fazla düşünen kimsenin olamayacağını da iddia etti.

Mızrakla-ayıyı-öldüren-avcı-videosu

“TADI İNANILMAZ GÜZEL”

  • Avını yediğini de belirten Bowmar ayının tadının “inanılmaz” olduğunu söyledi. Bu açıklamalarıyla hayvan hakları savunucularını iyice çileden çıkaran avcı sosyal medyadan bir hayli eleştiri geldi.

Mızrakla-ayıyı-öldüren-genç-adam-video

  • Hayvanların korunması konusunda çalışan  Humane Society International’dan Masha Kalinina ayının eğlence için öldürüldüğünü söyleyerek “Ortada bir avcılık becerisi yok. Sadece masum bir hayata karşılık bencilce bir kana susamışlık ve heyecan arayışı var.” diyerek sözlerine devam etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Mızrakla-ayıyı-öldüren-avcı-video-izle

Mızrakla ayı avının videosunun full versiyonunu aşağıda izleyebilirsiniz:

 

Yorumunuzu yazın