Home Olmadı Mahkum, kaza yapan polis arabasından böyle uçtu

Mahkum, kaza yapan polis arabasından böyle uçtu

üm-bu-anlar-polis-arabasındaki-kamera-tarafından-anbean-kaydedildi-izle

Arkansas’ta polis aracındaki 19 yaşındaki Logan Younger adındaki mahkum genç, kaza sonrası arabanın camından fırlayarak yola uçtu. Polis aracının arkasındaki güvenli alanda taşınan tutuklu merkeze götürülüyordu. Arkada bir eline kelepçe takılı Younger, arabanın her tarafını tekmelemeye başladı. Uyuşturucu etkisindeki bir kişi gibi davranan genç arabanın camlarını tekmelemeyi bırakıp elini cebine attı.

POLİS ARABASININ CAMINDAN UÇTU

Polis aracı trafikte hızla devam ederken tutuklu cebinden bir çakmak çıkardı. çakmakla arabanın şoför koltuğunu yakmaya çalıştı.

üm-bu-anlar-polis-arabasındaki-kamera-tarafından-anbean-kaydedildi-videosu

Çakmağı çaktıktan hemen sonra polis aracı bir arabayla çarpıştı. Tutuklu genç çarpışmanın etkisiyle arka camdan dışarı fırladı.

üm-bu-anlar-polis-arabasındaki-kamera-tarafından-anbean-kaydedildi-video-izle

Tüm camları atlaya polis aracının için bir anda cam kırıklarıyla doldu. Arka camdan dışarı uçan Logan Younger, yaralı halde kaçmaya çalıştı.

Mahkum-kaza-yapan-polis-arabasından-böyle-uçtu

POLİSTEN KAÇAN TUTUKLU YAKALANDI

Bir süre başka bir polis tarafından takip edilen tutuklu genç yüzü cam kırıklarından dolayı yaralanmış halde yakalanarak gözaltın alındı.

Mahkum-kaza-yapan-polis-arabasından-böyle-uçtu-video

Hastanedeki tedavisinden sonra tutuklanarak hapse atıldı. Polis arabasında sıkışan memur itfaiye yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Tüm bu anlar polis arabasındaki kamera tarafından anbean kaydedildi.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

üm-bu-anlar-polis-arabasındaki-kamera-tarafından-anbean-kaydedildi-izle-video-haber

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın