Home Olmadı Köpekbalığı ölmemek için can çekişirken insanlar selfie çekti

Köpekbalığı ölmemek için can çekişirken insanlar selfie çekti

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-video-izle-hd

İspanya’nın Mazarron eyaletinde bir sahilde kıyıya vuran yavru köpekbalığı ölmemek için yaşam mücadelesi erirken insanlar fotoğraf çekti. Plaja vuran köpekbalığı can çekişirken etrafındaki insanlar onu kurtarmak yerine selfie çekmeye başlaması hayvanseverliğimizin duyarsızlığını bir kez daha göstermiş oldu.

KÖPEKBALIĞI CAN ÇEKİŞTİ, ONLAR SELFIE ÇEKTİ

  • İspanya sahilinde sert esen rüzgarın etkisiyle bir köpekbalığı kumsala vurdu. Kumlar üzerinde çırpınan hayvan sulara geri dönmekte zorlandı.

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-videoKöpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-video-izle

  • Balığın bu halini gören vatandaşlar onu denize itmek yerine ellerindeki cep telefonlarıyla bu anı görüntüleyerek bol bol selfie çekti.

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-videosu

  • Daha önce de birçok buna benzer olayın gerçekleşmiş, ölmek üzere olan hayvanlara yardım ederek kurtarmak yerine onlarla aynı fotoğrafta yer almak için selfie çekmişlerdi. Ve üzücü tarafı da birçok hayvan bu sorumsuz davranış yüzünden hayatını kaybetmişti. Şimdi de en son örneği İspanya sahilinde yaşandı.

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-izle

BAZI HAYVANSEVERLER KÖPEKBALIĞINI KURTARDI

  • Ölmemek üzere çırpınan balığı denizle buluşturmak yerine onunla selfie çekmek isteyen kalabalık neredeyse köpekbalığının ölmesine sebep oluyordu.

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti

Neyse ki çırpınan hayvanı gören bazı hayvanseverler köpekbalığının yaralı olmadığını anladıktan sonra bir halat yardımıyla denize sürükleyerek kurtulmasını sağladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Köpekbalığı-ölmemek-için-can-çekişirken-insanlar-selfie-çekti-video-izle-videosu

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın