Karnı şişince kavanoza sıkışan sincap

Karnı-şişince-kavanoza-sıkışan-sincap-video-izle-okuyunU

Kanada’daki bir kuş besleyicisinin sincapla yaptığı deney bir hayli etkileyici. Bir ağacın dibindeki masanın üzerine koyduğu cam kavanoza birkaç fındık atıp sincabın gelip bunları yemesini bekledi. Tam da beklediği gibi oldu ve sincap gelip kavanozun içine girerek tüm fındıkları yiyerek uzaklaştı. Deneyi yapan genç kavanozun ağzını daha dar yapınca sincap cam kavanozun içine girdi fakat çıkmakta çok zorlandı.

DEFALARCA KAVANOZA GİRİP ÇIKMAYI BAŞARDI

Sincabın tepkisini merak eden genç cam kavanoz deneyi yaptı
Boş arazideki bir masanın üzerine koyduğu cam kavanozun içine birkaç fındık attı. Sevimli sincap kimseler yokken gelip güzelce kavanozdaki fındıkları yedikten sonra kaçıp gitti.
Daha sonra genç adam kavanozun kapağını biraz daraltıp sincabın girip giremeyeceğini anlamaya çalıştı. Sincap bu kez de hiç tereddüt etmeden biraz daha dar olan ağızdan girerek yine fındıkları yedi ve uzaklaştı.

Karnı-şişince-kavanoza-sıkışan-sincap-video-izle

O KAVANOZA HİÇ GİRMEYECEKTİ

Sincabın yemeğini yemek için daha ne kadar dar bir delikten geçmeyi göze alacağını merak eden adam kavanozun ağzını birkaç kez daha daralttıktan sonra en sonuncusunda içeriye çok uğraşarak girdi. Fakat içeriye zorla girmeyi başaran sincap içerideki fındıkların hepsini tükettikten sonra dışarıya çıkmakta bir hayli zorlanacaktı.

Karnı-şişince-kavanoza-sıkışan-sincap-video-izleyin-okuyun-haber

Sincabın cam kavanoza girdiğinden daha büyük olan göbeği onu dışarı çıkamamasındaki en büyük etkendi. Dakikalarca kapağı kemiren sincap ecel terleri dökerek bir an önce kendini dışarı atmaya çalıştı. Önce kafası ve gövdesini dışarı çıkarmayı başaran sincap bir süre sonra da arka bacaklarını kurtararak özgürlüğüne kavuştu.

Birkaç gün sonra yine aynı yerde gördüğü kavanoza bu kez biraz daha temkinli yaklaştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karnı-şişince-kavanoza-sıkışan-sincap-video-izle-oku

Yorumunuzu yazın