İmirzalıoğlu: Uyuşturucu kullanmadım, denedim

kenan-imirzalioglu-na-sitemkar-mektup-dogutimes

Oyuncu ve şarkıcıların da aralarında bulunduğu 53 kişinin “uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurup kullanmak” suçlarından yargılandığı davada savunma yapan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Uyuşturucu kullanmıyorum ama denedim” dedi.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, 7 tutuklu sanık ile oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun da aralarında bulunduğu 4 tutuksuz sanık katıldı. Diğer tutuksuz sanık oyuncu ve şarkıcılar ise duruşmaya gelmedi.

Dava kapsamında ilk kez duruşmaya katılan ve savunması sorulan Kenan İmirzalıoğlu, davanın sanıklarından Eray Özbal ile aynı mahallede oturduklarını ve tanışıklıklarının buradan kaynaklandığını belirterek, kamera önü ve arkasında deneyimi olan Özbal’ın bu tecrübesinden yararlanmak için zaman zaman kendisine danıştığını söyledi.

Oyuncular olarak zor şartlarda, yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten İmirzalıoğlu, Eray Özbal’ın, beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğini söylediğini ve bu yüzden tedarik ettiği doğal gıdaları kendilerine verdiğini dile getirdi. İmirzalıoğlu, telefon kayıtlarında geçen süt ürünlerinin gerçeği yansıttığını da aktardı.

Mahkeme heyeti başkanının, “Eray’ın evinde bol yeşillik gördün mü?” diye sorduğu İmirzalıoğlu, Özbal’ın evine gittiğini ve evinde çiçeklerinin olduğunu belirtirken, “O muhteşem yeşillikli balkonunu görmedin mi?” sorusuna karşılık da, “Ben balkonda esrar görsem de tanımam zaten. Balkonda öyle bir şey görmedim” ifadesini kullandı.

“Uyuşturucu kullanmıyorum ama denedim”

Uyuşturucu kullanıp kullanmadığı sorulan İmirzalıoğlu’na, “Uyuşturucu kullanmıyorum ama denedim” demesi üzerine mahkemeye heyetince bu kez, “En son ne zaman kullandın?” sorusu yöneltildi. İmirzalıoğlu, “Samimi olarak söylüyorum. Geçen sene operasyon başlamadan bir kaç gün önce Yunanistan’ın adası Simi’de kullanmıştım. İkram edilen sigarayı tütün zannedip almıştım” diye konuştu.

Yorumunuzu yazın