Fotoğrafta el sallayan mor elbiseli kızı gördünüz mü?

Bir doğa fotoğrafçısı tarafında çekilen bir fotoğrafta el sallayan kız detayı dünya gündemine oturdu. Gezi fotoğrafları çeken turist, çektiği bir dağ fotoğrafını yakınlaştırdığında mor elbiseli ve kendisine el sallayan bir kız olduğunu fark edince çok şaşırdı.

Fotoğrafta-el-sallayan-kızı-gördünüz-mü-haberi
Fotoğrafta el sallayan mor elbiseli kızı gördünüz mü?

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Fotoğrafçı genç çektiği bu kayalıklardaki küçük kızı fark edince gözlerine inanamadı. bir an önce fotoğrafı sosyal medya hesabından ‘fotoğraftaki kızı görüyor musunuz, yakından bakın…’ diye paylaşan kişi hiç beklemediği kadar ilgi gördü.

FOTOĞRAFTAKİ KIZ DÜNYADA VİRAL OLDU

Paylaştığı fotoğraf beklenmeyen bir şekilde beğenilip paylaşılınca tüm dünyaya kontrolsüz şekilde yayıldı. İnternet kullanıcılar bu fotoğrafı ‘fotoğraftaki kızı görüyor musunuz’ şeklinde paylaşarak viral olmasını sapladı.

Fotoğrafta-el-sallayan-kızı-gördünüz-mü
Fotoğrafta el sallayan mor elbiseli kızı gördünüz mü?

BİRÇOK KİŞİ KIZI GÖREMEDİ

paylaşılan fotoğrafı inceleyen internet kullanıcıları mor kapüşonlu kızı görmekte çok zorlandı. Bir çok kişi fotoğrafta gökyüzü ve kayalardan başka bir şey göremiyordu. Ta ki fotoğrafa zoom yapıp yakından baktıkları ana kadar. Kayalıkların kum gibi oluşu ve birçok çatlağın olduğu bir yüzeyde bulmak o kadar kolay olmadı. Neyse ki fotoğrafçı kızın el salladığı yakın plan fotoğrafını da koymayı ihmal etmediği için kızın gerçekten de orada olduğu görüldü.

Fotoğrafta el sallayan kızı gördünüz mü mor elbiseli kız
İşte fotoğrafta el sallayan mor elbiseli kız

 

 

Yorumunuzu yazın