Fermuar sesine gülen şirin bebek

 

Fermuar sesine kahkaha atan bebek izleyenleri güldürdü. Emziklerin muhafaza edildiği kutularda bulunan fermuar sesini duyan şirin bebek aniden kahkaha atmaya başlıyor.fermuar sesine gülen bebek2

Kayra Kuzey adındaki 7 aylık bebek, annesinin elindeki kılıftan çıkan fermuar sesini duyunca mutlu bir şekilde kahkaha atıyor. Annesi fermuar sesi çıkarttığı her seferinde Kayra kahkahalara boğuluyor.

fermuar-sesine-gülen-bebekc

 

ANNESİ TESADÜFEN KEŞFETTİ

Kayra’nın annesi olayın tesadüf eseri gerçekleştiğini şöyle anlattı: “Oğlum Kayra, anneannesiyle oynadığı sırada, Kayra’ya vermek üzere emziği kılıfından çıkarmak için kılıfın fermuarını açtım. O sırada Kayra sesli bir şekilde güldü. Emziği çıkardıktan sonra tekrar fermuarı kapatınca Kayra’nın tekrar güldüğünü gördüm. Kayra daha önce belirgin bir şekilde kahkaha atmadığı için dikkatimi çekti ve sebebin fermuar sesi olduğunu tahmin ettim. Test etmek için fermuar sesini tekrar çıkardığımda Kayra’nın tekrar kahkaha attığını görünce şaşırdım ve bir süre buna devam edip hep birlikte güzel vakit geçirdik. Eşim de bu ender rastlanan anı telefonla kaydetti.”

fermuar-sesine-gülen-bebek2a

1 Yorum

Yorumunuzu yazın