Evlerinin bahçesinde kara delik gibi bir çukur oluştu

evlerinin-bahcesinde-delik-ckur-olustu-videosu

Avusturalya’nın Brisbane şehrinde yaşayan Ray ve Lynn McKay çifti bir sabah uyandıklarında arka bahçelerinde dev bir çukur görünce gözlerine inanamadı. McKay çifti her saat genişleyen çukur için polise haber verdi. Jeolog ve mühendislerin içinde bulunduğu bir ekip olay yerine gelerek incelemeler başlattı.

10 metre çapındaki devasa  çukur etrafındaki toprak parçalarını da içine çekerek büyümeye devam etti. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri ve mühendisler yaptıkları araştırma sonucunda ilginç bir bilgiye ulaştı.

ÇUKURUN SEBEBİ 100 YILLIK MADEN

Mühendisler dev çukurun oluşma sebebini 60 metre derinde bulunan 100 yıllık madenden kaynaklanmasına bağladı. Yetkililer bahçenin maden üzerinde oluşu ve zamanla maden içinde gerçekleşen göçükler nedeniyle bu değilin oluştuğunu belirtti.

evlerinin-bahcesinde-delik-ckur-olustu-videosu-izle-haber
Evlerinin bahçesinde dev bir çukur oluştu – haberpop.com

EVDE YAŞAYANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Uzmanlar yaptıkları araştırma sonucunda çukurun daha fazla büyüyeceği ihtimali yüzünden ailenin tahliyesini önderdi. McKay ailesi devasa bir çukurla birlikte yaşamanın iyi bir fikir olmadığını belirterek ertesi gün evi tahliye etmek zorunda kaldı. mühendis ve jeologlardan oluşan bir ekip alanı inceleyerek çukurun doldurulma işlemine başladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

evlerinin-bahcesinde-delik-ckur-olustu-videosu-izle

Yorumunuzu yazın