Evimizde Pokemon var diyerek çocukları kandırmaya çalıştılar

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar-sokak-pokemongo

    İngiltere’nin Essex şehrinde bir karı koca, sokakta Pokemon Go oynayan 2 çocuğu “evde Pokemon var” diyerek kandırıp evlerine sokmaya çalıştı. 10 ve 11 yaşlarındaki erkek çocuklar tanımadıkları bu karı kocadan aldıkları tekliften şüphelenerek ailelerine durumu anlattı. Aileleri olayı duyar duymaz polise haber verdi. Olay yerine gelen polis bahsedilen şüphelileri aradı fakat hiçbir yerde bulamadı. Soruşturma başlatan emniyet birimleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilere ulaşmaya çalışmakta.

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar-sokak

    ÇOCUKLARI EVDE POKEMON VAR DİYEREK KANDIRDILAR

    İngiltere’de sokaktaki bir havuz kenarında Pokemon avlayan iki arkadaş tanımadıkları bir çift tarafından evlerine davet edildi. Evlerinde çok sayıda Pokemon olduğunu söyleyen bu çiftten kuşkulanan çocuklar teklifi kabul etmeyerek biraz uzaktaki annelerinin yanına koştu.

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar-sokak-go

    Annelerine kendilerini eve davet eden kişilerden bahseden çocuklar bir hayli korkuluydu.

    AİLELER DURUMU POLİSE ANLATTI

    Aileler birlikte polisi arayıp durumu anlattı. Çiftlerden erkek olan kişi, 20’li yaşların sonunda, beyaz tenli, kahverengi saçlı olduğu belirlenen bir adamdı. Polisin evlerine gelmesiyle çocuklarıyla olay yerine giden aileler kimseyi bulamadı. Olay yerine gönderen geniş bir ekip detaylı bir araştırma yapmak üzere görevlendirildi.

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar

    Şüpheliler görüntülere takılma ihtimaline karşı çevredeki tüm güvenlik kameralarının görüntüleri tek tek incelenmeye başlandı.

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar-haber

    Polis son günlerde yaşanan Pokemon Go çılgınlığına dikkat ekerek aileleri uyardı. Bazı kişilerin sokakta başı boş dolaşan çocukları kandırarak kaçırma olasılığının arttığına dikkat çekerek bir bildiri yayınladı.

    Evimizde-Pokemon-var-diyerek-çocukları-kandırmaya-çalıştılar-sokak-pokemon-go

    Yorumunuzu yazın