Home Gündem Eski terörle mücadele müdürü tutuklandı

Eski terörle mücadele müdürü tutuklandı

22 Temmuz operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan polislerden eski Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz tutuklanırken Hasan Yüksek serbest bırakıldı.

Avukat Ömer Turanlı sosyal medyadan yaptığı açıklamada Hasan Yüksek’in serbest bırakıldığını, Osman Özgür Açıkgöz’ün tutuklandığını belirtti.

İşte Avukat Turanlı’nın açıklaması:

emniyet-operasyonunda-eski-tem-muduru-tutuklandi-6383883_2676_m

Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, sorgulama sonrası Özgür Açıkgöz’ün tutuklanmasına karar verirken, Hasan Yüksek’in ise serbest bırakılmasına hükmetti.

6 POLİS HAKKINDA YAKALAMA KARARI DEVAM EDİYOR

Hakkında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten teslim olan ve haklarındaki yakalama kararı kaldırılan polis sayısı, önceki gün gözaltına alınan şüpheli İsmail Yalınız’ın da sorgulanıp serbest bırakılmasıyla 11 oldu. Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin de aralarında bulunduğu diğer 6 polis hakkındaki yakalama kararı devam ediyor.

Açıkgöz’ün de tutuklanmasıyla “casusluk” suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu toplam 13 kişi tutuklanmış oldu.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın