Dünyanın en ince belli kızı, böyle ince bel görülmedi.

İngiltere’de Cassandra Cass adlı bir kadın dünyanın en ince beline sahip olmak için bir çok ameliyat geçirerek bu isteğinin hayata geçirmiş gibi görünüyor. 37 yaşındaki Cassandra Cass adındaki travesti, böyle ince bele sahip olmayı küçükken izlediği çizgi filmlerdeki ince belli kızlardan etkilenmesinden dolayı olduğunu söylüyor.

Cassandra Cass ince belli olmak için uzun yıllardır özenle davrandığını açıklıyor ve bu seksi ve çekici bele sahip olmak için defalarca bıçak altına yatmayı göze aldığını açıklıyor. İngiliz kadın çocuukluğundan beri ince belli olmayı hayal ettiğini söylüyor.

ince belli kız
ince belli kız

BEL KALINLIĞI 30 SANTİM

İnce belli olduğunda herkesin gözünün kendi üzerinde olacağını açıklayan Cassandra Cass bu günlerde çokmutlu olduğunu ve şu anki görünümününkendisini çok mutlu ettiğini hiç pişman olmadığını söylüyor. Dünyanın en ince belli kadını olma yolunda olan kadının bel kalınlığı 30 santim.

ince belli kızince belli kız

İNCE BEL İÇİN 200 BİN DOLAR HARCADI

Cassandra Cassadındaki travesti, bu ince belli haline kavuşmak için toplam 200 bin dolar değerinde ameliyat geçirdiği öğrenildi. Cassandra Cass, bu paranın hayalindeki hali için rahatlıkla feda edebileceğini söyledi.

ince belli kızince belli kız

Yorumunuzu yazın