Drift yapan araba izleyicileri ezdi

Suudi Arabistan’da drift yapan araba yarışı izleyen izleyicileri biçerek ezdi. Drift yarışları için düzenlenen etkinlikte talihsiz bir kaza yaşandı. Drift yapan bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince yarışı izleye insanları ezdi.

DRİFT YAPARKEN İZLEYİCİLERİ EZDİ

Etkinlikte şov yapmak için pistte hareket eden şoför bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil kontrolden çıkarak kaldırıma doğru ilerledi. Kontrolsüz bir şekilde zerlerine gelen otomobil gören yarış severler etrafa kaçmaya başladı. Kontrolden çıkan drift  aracı bazı izleyicilerin üzerinden geçti. İzleyicilerin bazıları arabanın önünden kaçamayarak ezildi.

drift yapan otomobil izleyicileri böyle ezdi
Drift yapan araba izleyicileri böyle ezdi

KAZADA KİMSE ÖLMEDİ

Drift yarışlarını görüntüleyen başka bir yarış severin kamerasına anbean yansıdı. Yaşanan drift kazasından hemen sora olay yerine gelen polis ekipleri direksiyon hakimiyetinden sonra otomobilin kaldırımın üzerine çıkması sebebiyle frenlerinin iyi tutmadığı ve bu sebeple kıza sürede duramayarak birçok insanın yaralanmasına sebep olduğunu tespit etti.

drift yapan araba izleyicileri ezdi
Drift yapan araba izleyicileri böyle ezdi

Polis otomobil şoförünü tutuklayarak mahkemeye sevk etti. Kazada 3 kişinin yaralı kurtulduğu bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

drift-yapan-araba-izleyicileri-böyle-ezdi-videosu

KAYNAK: LIVELEAK

Yorumunuzu yazın