Çetelerin makineli tüfekli çatışmasında kadın vuruldu

Çetelerin-makineli-tüfekli-çatışmasında-kadın-vuruldu

Amerika’da bir grup çetenin makineli tüfeklerle benzin istasyonundaki çatışmasında bir kadın vuruldu. Benzin istasyonunda bekleyen bir aracın sahibi sonradan gelen bir başka çete üyesiyle tartıştı. Arabasına binmek üzere olan adama belindeki silahı gösterip tehdit eden adam felaketi yaşadı. Tehdit edilen çete üyesi, aracının şoför koltuğundan makineli tüfeği alıp çete üyesine doğrultup ateş etti. zerine doğrultulan makineli tüfeği gören çete üyesi kendini yerer atarak kurşunlardan kurtulmaya çalıştı. Bir yandan da belindeki silahı çıkarıp ateş etti. Çıkan çatışmada aracın içindeki bir kadın omzundan vurularak yaralandı. Makineli tüfeğin hedefindeki adam da kaçarak kurtuldu.

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

  • Tartışma sonunda araç sahibi arabasının şoför koltuğundaki makineli tüfeği alıp siyahi adamın üzerine ateş etti. makineli tüfeği gören çete üyesi kendini yere atarak korumaya çalıştı.
  • Arabanın öteki tarafına düşen çete üyesi sürünerek üzerine doğrultulan makineli tüfeğin kurşunlarından korunmaya çalıştı. Makineli tüfeği kullanan çete üyesi  kendini yere atıp kaçmaya çalışan adamın üzerine korkusuzca kurşunları boşalttı.
  • Çetelerin-makineli-tüfekli-çatışmasında-kadın-vuruldu-VİDEO
  • Yerde sürünürken bir yandan da belindeki silahı alıp kendisine ateş eden adamın üzerine birkaç el ateş eden genç arabanın ön tarafına kadar gelerek oradan hızla kaçmaya başladı.
  • Kaçarken son mermileri makineli tüfeği kullanan adama sıkarken arabanın ön camları ve kaportası kurşunların hedefi oldu. Bu sırada kurşunlardan bir tanesi arabanın içinde şoförün yan koltuğunda oturan bir kadının omzuna isabet etti.

Çetelerin-makineli-tüfekli-çatışmasında-kadın-vuruldu-VİDEO-İZLE

  • Tabanca kullanan yaralı halde benzin istasyonundan kaçarken makineli tüfek kullanan da arkasından bir şarjör boşalttı. Çatışma bitince arabada kurşunların hedefi olan kadın yaralı olarak kendini arabadan dışarı attı.
  • Benzin istasyonundaki bazı kişiler koşarak gelip yardım etmeye çalıştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Çetelerin-makineli-tüfekli-çatışmasında-kadın-vuruldu-izle

Yorumunuzu yazın