Betona izi çıkan kurbağa Twitter’ın gündemine oturdu

betona-sikismis-kurbaga-fotografi-ilginc-haberi

Betonda izi kalan kurbağa fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Japonya’da bir kaldırımın betonlama çalışması sırasında ıslak betona nasıl olduğu bilinmeyen bir kurbağanın betonda sıkışmasıyla izi kaldı. Betonun kurumasıyla kurbağanın beton üzerindeki izi ortaya çıktı.

Twitter  kullanıcısı @masssssann (山本まさあきどっきょ) tarafından fotoğraflanan kurbağa izi sosyal medyada paylaşılınca hızla paylaşım rekoru kırdı.

Betonda izi çıkan kurbağa gündem oldu

  • Japon genç, Kurbağanın tuhaf fotoğraflarını Twitter’da “Hı?” başlığıyla yayınlandı.
  • 60binden fazla insan bu olayın nasıl olduğuna ilişkin teorileri tartıştı. Kurbağa öldü mü yoksa kurtuldu mu bilinmiyor.

betona-sikismis-kurbaga-fotografi-ilginc-haber

Twitter kullanıcıları kurbağa için ikiye bölündü

  • Bu soru kurbağa fotosunu tartışan Twitter kullanıcılarını ikiye böldü.
  • Söz konusu tuhaf fotolar Twitter kullanıcısı @masssssann tarafından paylaşıldı ve paylaşıldığı andan itibaren 60 binden fazla insan kurbağanın ıslak beton zeminde nasıl böyle mükemmel bir silüet oluşturmayı başardığını tartışıyor.
betonda-sikisan-kurbaganin-kaldirimda-izi-kaldi-ilginc-haberler
Betonda sıkışan kurbağanın kaldırımda izi kaldı
  • Kurbağanın bu dünyayı terk ettiğini düşünen çok sayıda kullanıcı taziyelerini iletti. Fakat hikayenin mutlu sonla noktalandığını düşünenler de yok değil. Bu iyimserler grubu kurbağanın güvenli alana zıplayarak kurtulduğunu düşünüyor.
  • Tartışmaya katılanlardan bir tanesine göre kurbağa ya ıslak betona sonradan zıpladı ya da muhtemelen beton döküldüğü sırada zeminde durmaktaydı ve sonradan yukarı çıktı.

betona-sikismis-kurbaga-fotografi-ilginc-haberler

  • Kurbağanın kurtulamadığına inananlar etrafta hayvana ait başka ayak izi olmamasına dikkat çekiyor.
kurbaga-izi-cikti-betonda
Betonda izi kalan kurbağanın fotoğrafını çeken @masssssann (山本まさあきどっきょ)
  • Bir başka teori de kurbağanın bir kuş tarafından havadan bırakılmış olduğu yönünde. Bu teoriye göre kurbağayı öldürmek için yere atan kuş daha sonra yerden alarak yedi.

@masssssann isimli Twitter kullanıcısı yayınladığı kurbağa fotoğrafının ziyaretçiler tarafından dünya genelinde izlenme rakamlarının artışını kameraya kaydetmeyi ihmal etmedi.

 

[socialpoll id=”2387284″]

Yorumunuzu yazın