Bebeği annesinin gözleri önünde kaçırmak istedi

annesinin-gozleri-onunde-bebek-caldiABD’de market içindeki bebeği annesinin gözleri önünde kaçırmak isteyen adam izleyenleri şok etti. Markette yanındaki market arabasında taşıdığı bebeğini tanımadığı bir adamın kucaklayarak almaya çalışan adamı fark eden anne hemen harekete geçerek adamın kucakladığı bebeğini geri almayı başardı. Alışveriş arabasındaki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas şehrinde oldu. 33 yaşındaki Florence Monauer adındaki Anne, 14 aylık kızını yanına alarak markette alışveriş yapıyordu. Rafları inceleyen annenin arabada oturan bebeği çocuk hırsızının hedefi oldu.

Annesinin gözleri önünde bebek hırsızlığı

Anne hiçbir şeyden habersizce reyonu incelerken hırsız arabada oynayan bebeği kucaklayarak aldı. Bebeğin ağlama sesiyle birlikte bebeğine dönen anne tanımadığı bir adamın bebeğini kucakladığını gördü. Hemen çocuğun uzanan anne adamın elinden bebeğini alarak güvene aldı.

annesinin-gozleri-onunde-bebek-caldi-video-izl
Annesinin gözleri önünde bebeği kaçırmak istedi

“Annen bakmıyorken seni almak istedim”

Çocuğunu almaya çalışan adamla kısa bir süre konuşan çocuk hırsızı yürümeye devam ederken marketi terk etti. Monauer, tuhaf adamın daha önce de reyonlar arasında gezdikleri sırada kızı Emery ile konuşmaya çalıştığını söyledi. Tuhaf adamın kendisiyle hiç konuşmadığını ve bebeği kucağına almak için izin istemediğini belirten anne adamın minik kıza “Annen bakmıyorken seni almak istedim” şeklinde tuhaf bir cümle kurduğunu da ifade etti.

Bunu da okumak isteyebilirsiniz

Kaçırdığı çocuğu 20 yaşına getirdikten sonra yakalandı

Celeste Nurse adındaki anne 1997 Nisan ayında çocuğu kaçırıldı. Çocuğu kaçıran kadın 20 yıl bakıp genç bir kız haline geldikten sonra yakalandı. Tutuklanan çocuk hırsızı kadın bebeği kendisine bir...

bebek-hirsizi-kamerada
Markette bebek kaçırma girişimi kamerada

Şikayet üzerine polis görüntüleri inceliyor

Olayın şokunu atlatmasının ardından güvenlik kamerası görüntülerini izlemek isteyen endişeli anne izlediği görüntülerden daha da rahatsız oldu çünkü yaşlı adamın yanında bir alışveriş arabası veya sepeti yoktu. Bebeği alıp kaçma niyetindeymiş gibi bir görüntü çizen adam Florence Monauer tarafından polise rapor edildi ve polis şu an görüntüleri inceliyor.

Yorumunuzu yazın