Ay’da uzaylılara ait anten görüntülendi iddiası

ay-yuzeyinde-uzaylilara-ait-anten-goruntulendi-ufo

Finlandiya’da bir UFO avcısı olan Mark Sawalha adındaki adam, NASA’ya ait bir fotoğrafta uzaylılara ait anten bulduğunu iddia etti. Sawalha bu iddiasını NASA’ya ait bir fotoğraf üzerinde de göstermeyi ihmal etmedi. UFO avcısı adam, yayınladığı fotoğraflarda Ay yüzeyine ait olduğu anlaşılan bir bölgede yüksek tepeler arasında minik bir çizgi şeklinde cisim fark ediliyor. Fotoğrafa zoom yapıldığında uzun bir çubuk gibi duran cisim daha net beliriyor. Bir kısmı yüzeyin dışında kalan bu gizemli cismin geri kalanının gömülü olduğu görülüyor. yüzeye saplanmış olan cismin bir de gölgesi görülmekte. Bunun ne olduğu tam olarak bilinmese de, gölgesinin olması bir çubuk olduğunun büyük bir kanıtı.

Bir uzaylı anteni mi, yer şekli mi yoksa aldatmaca mı?

  • Ay yüzeyinde bir leke gibi görünen ve uzaylı anteni olduğu iddia edilen bu cismin görüldüğünün aksine küçük değil yaklaşık 5.6 km uzunluğunda olduğu tahmin ediliyor. Bu uzun cismin yanındaki sivri yüksek tepenin de bir krater olduğu düşünülmekte.
ay-yuzeyinde-uzaylilara-ait-anten-goruntulendi-ufo-uzayli
Ay’da uzaylılara ait anten görüntülendi

Anten bir uzay aracına mı ait?

  • Görüntüleri inceleyen uzmanlar eğer gerçekten bir anten ise bunun ne tür bir uzay aracına ait olduğunu ya da bu antenin ne amaçla kullanıldığını kestirmek şimdiden çok erken dedi.
  • Komplo teorisyenleri bu antenin uzaylıların yabancılarla bir iletişim kurma yöntemi olabileceğine inanıyor.
ay-yuzeyinde-uzaylilara-ait-anten-goruntulendi-videosu
UFO anteni mi?
  • Finlandiyalı Mark Sawalha, bu tespiti 2016 Ocak ayında yaptığını belirtti.
ay-yuzeyinde-uzaylilara-ait-anten-goruntulendi-ufo-uzaylilar-ilginc-haberler
Uzay mekiği anteni mi?

Yorumunuzu yazın