ATV haber muhabiri GTA IV oyun hilesini darbe şifresi sandı

gta IV oyun sifreleri darbe sifresi sandi videosu

ATV haber ve A Haber  dünyaca ünlü bilgisayar oyunu olan GTA 4 hile şifrelerini darbe şifreleri  sandı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, darbe girişiminde kullanılan bir çok delil ve kanıt ortaya çıkarıldı. ATV haber muhabiri de bu kervana katılmak isterken rezil olmaktan kurtulamadı.

GTA IV OYUN HİLESİNİ DARBE ŞİFRESİ SANDI

Genç bayan muhabir bir çöp tenekesinin içinde bulduğu popüler oyun GTA IV oyununun hile şifrelerini darbe şifresi sanarak haber yaptı. Kağıt toplayan vatandaşları arkasına alarak haber sunan bayan muhabir, çok ciddi bir darbe kanıtı bulmuşçasına haberini tüm ciddiyetiyle sundu.

“DARBE GİRİŞİMİNDE KULLANILAN ŞEYLER BU NOTLARDA”

ATV ana haberde yayınlanan haberde muhabir şu ifadeleri kullandı “İşte bir defterin arasında sanki bir darbenin şifresi var gibi. Üzerinde hileler yazıyor ama, sağlık ve silah, sağlık ve zırh, hava durumu helikopter,  motor ve silah gibi yine darbe girişimde kullanılan birçok şey de bu notlar arasında kullanılıyor.”

“TAYYİP ERDOĞAN HEPSİNİ TEMİZLİYOR”

Haberi zenginleştirmek adına elindeki darbe girişimde kullandığını iddia ettiği GTA IV oyun şifrelerini alarak kağıt toplayıcılarının yorumunu da almayı ihmal etmedi. Vatandaş durur mu patlattı sloganı ‘Tayyip Erdoğan hepsini temizliyor Allah nasip ederse.” diyerek

SOSYAL MEDYA ALAY ETTİ

A Haber ve ATV haber bu hbercilikteki rezalet haberden sonra sosyal medya sallandı. Kullanıcılar alaylı paylaşımlar yaparak tepkiler gösterdi.

https://twitter.com/Ovalkaya/status/760695591437557760

ATV HABER REZİL OLUNCA ÖZÜR DİLEDİ

Haberin tüm ülkede alay konusu olması sebebiyle harekete geçen ATV yönetimi hemen özür diledi. Bu skandal hata nedeniyle sosyal medyanın diline düşen ATV ve A Haber haber bülteninde “Özür diliyoruz” başlıklı haberde sunucu yapılan hatayı kabul etti

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

gta-IV-oyun-sifreleri-darbe-sifresi-sandi-videosu-haberi-oku-izle

Yorumunuzu yazın