Arabistan çölünde görülen UFO

Arabistan çölünde görülen UFO videosu

Herkes internette dolaşan ve Arabistan’da çekildiği belirtilen bir UFO görüntüsünü konuşuyor. Çöle benzer kurak bir arazinin ortasında gökten inen daire şeklindeki cisim amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Görüntülerde uzaylı mı bunlar sorusunu gündeme getirdi.

ARAPLAR UZAYLILARA ‘ALLAHU EKBER’ DİYEREK BAĞIRDILAR

Yere inen UFO benzeri bu cisim ilginç sesler çıkararak etraftaki tozları havaya kaldırıyor. Kameraya kaydeden kişiler cismi görünce hep bir ağızdan ‘Allahu ekber’diye bağırıyor. Cisim yere indikten kısa süre sonra ön kapısı açılıyor ve için den bazı şeylerin çıktığı belli belirsiz fark ediliyor. bilinmeyen bu cisim bir süre sonra aniden kapısını kapatıp süratli bir şekilde havalanıyor.

Arabistan-çölünde-görülen-UFO-videosu-haber

HAVA ARACINDAN GERİYE CANLI ORGANİZMA KALIYOR

Havalanan hava aracının kalktığı yerde bir insan benzeri form beliriyor. Adeta kalkan aracın unuttuğu bir canlı organizmayı andıran bu varlık bir süre etrafına bakındıktan sonra mavi bir ışık huzmesiyle gökyüzüne uçuyor.

GÖRÜNTÜLER MİZANSEN DENİLDİ

Arabistan çöllerinde çekilen bu görüntülerin sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüleri izleyenlerin hatırı sayılır bir çoğunluğu görüntülerin kurgu ve mizansenden oluşan bir video olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirtti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Arabistan çölünde görülen UFO videosu izle

 

Yorumunuzu yazın