Annesi tarafından 14 yerinden bıçaklanan bebek hayatta kalmayı başardı

annesi-tarafindan-14-yerinden-bicaklanan-bebek-hayatta-kalmayi-basardi
Yedi aylık bebek öz annesi tarafından 14 yerinden bıçaklandıktan sonra diri diri toprağa gömüldü. Tayland’ın Khon Kaen bölgesinde gerçekleşen olayda vicdansız anne tarafından açılan 20 cm derinliğindeki çukura canlı canlı konulan bebek uzun süre ağladı. Toprağın içinde yüz üstü yaralı bir şekilde yatan bebek acılar içinde kan kaybederken ağlamaya devam etti. O sırada çevrede dolaşan bir bayan çoban, bebeğin ağlamasını duyarak sesin geldiği yöne doğru geldi. Bebeğin olduğu bölgeye gelen kadın çukurun içinde bir bacağı dışarıda kalan bebeği fark etti. Derhal toprağın altındaki bebeği çıkardığında korkunç manzarayla karşılaşan  çoban, hiç zaman kaybetmeden hastaneye ulaştırdı. Acil müdahale edilen yaralı bebek ameliyata alındı. 14 yerinden bıçaklanan erkek bebeğin tüm yaraları dikilerek hayatta kalması sağlandı.

Annesi bebeğini 14 yerinden bıçaklayıp toprağa gömdü

  • 53 yaşındaki Kachit Krongyut adındaki bayan çoban, bebeği bir okaliptüs ağacının dibine kazılmış sığ bir çukurda buldu.
  • Önce seslerin bir hayvana ait olduğunu sanan fakat daha sonra çukurdan görünen ayağı fark eden Krongyut, hemen çukura koşarak elleriyle çukuru kazdı ve bebeği alarak en yakındaki hastaneye yetiştirdi.

annesi-tarafindan-14-yerinden-bicaklanan-bebek-hayatta-kalmayi-basardi-video

  • Doktorların yaptığı açıklamaya göre bebek, ilginç şekilde, cani annesinin üzerine attığı toprak sayesinde hayatta kaldı. Doktorlar, üzerine atılan toprağın bıçak yaralarına baskı yapması ve aşırı kanamayı önlemesi sonucu masum bebeğin mucize eseri ölümden döndüğünü açıkladı.

annesi-tarafindan-14-yerinden-bicaklanan-bebek-hayatta-kalmayi-basardi-ilginc-haberler

  • Doktorların yaptığı detaylı inceleme sonucu bebeğin vücudundaki eski darp izlerinden annesinin daha önce de işkence yaptığı tahmin ediliyor.
  • Kanlar içinde çamurda gömülü halde bulunduğunda henüz birkaç günlük olan bebek şimdi etrafa gülücükler saçan 7 aylık sağlıklı bir bebek.

annesi-tarafindan-14-yerinden-bicaklanan-bebek-hayatta-kalmayi-basardi-ilginc-haberler-video

  • Hayata korkunç bir başlangıç yapan Aidin İsveçli bir çift tarafından evlat edinildi.

Yorumunuzu yazın