Anne, oğlunun öldüğü motosiklet kazasının videosunu yayınladı

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-videosu

Lewis Clark adında bir motosiklet sürücüsü, 2015 yılının ağustos ayında gerçekleştirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Başka bir motosikletle çarpışma sonucu alev alan motosiklette can veren Clark’ın annesi başkalarına da ders olsun diye oğlunun öldüğü kazanın görüntülerini olaydan bir sene sonra yayınladı.

ANNE, İBRET OLSUN DİYE YAYINLADI

Henüz 22 yaşındayken ateş topuna dönüşen motosiklette ölen sürücü Lewis Clark’ın annesi, uzun zamandır oğlunu kaybetmenin verdiği üzüntüyle yaşamakta. Anne, oğlunun kullandığı motosikletin hızlı olmadığı halde böyle bir kazada hayatını kaybettiği için çok üzgün olduğunu belirtti. diğer sürücülerin de bu acıyı yaşamamaları için bu videoyu paylaştığını anlatan kadın, ‘Her gün ellerimde oğlumun boşluğunu hissedip acı çekiyorum başkalarının da bu acıyı çekmelerini istemiyorum’ dedi.

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-videosu-izle-oku

KARŞIDAN GELEN MOTOSİKLETLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

2015’in Ağustos ayında arkadaşlarıyla motosiklet gezisi yapan Clark, normal bir hızla ilerliyordu. Önde giden sürücülerden biriydi. Sağa doğru dönen bir virajı girmek üzereyken aniden şerit değiştirerek ters yola giren Clark, karşıdan gelen bir motosikletliyle kafa kafaya çarpıştı. Virajın ortasında olduğu için fark edemediği bu motosikletle çarpışan sürücünün motosikleti çarpışmanın etkisiyle alev topuna döndü.

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-videosu-izle

Hızla gerçekleşen çarpışma sonucu etrafa dağılan yakıtın tutuşmasıyla devasa bir alev topu belirdi.

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-video-KAZA motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-videosu-izle-Lewis-Clark

Lewis Clark alevler içinde yere düştü. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan sürücülerden Clark hayatını kaybetti.

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-videosu-izle-oku-Lewis-Clark

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

motosikletler-kafa-kafaya-çarpıştı-izle

 

Yorumunuzu yazın