Ah Kalbim Son Bölüm İzle | Kanal 7

ah kalbim dizisi izle son bölüm fragmanı kanal 7
ah kalbim dizisi izle son bölüm fragmanı kanal 7

Kanal 7 televizyonunun hint dizisi alanında göstermiş olduğu başarı devam ederken Ah Kalbim adlı yeni bir diziye daha imza attı. Herkesin gün geçtikçe takipçisi olduğu bu çarpıcı hint dizisi bakalım bu başarısını diğer diziler gibi gösterebilecek mi. Hafta içi hergün yayınlanan Ah Kalbim adlı aşk dizisi izleyenlerinin gönlünü fethetmiş gibi görünüyor. İzlenme rakamlarının her gün katlanarak arttığı bu Kanal 7‘nin yeni dizisinin tüm bölümleri ve en son bölümü sitemizde izlenebilir.  Ah Kalbim 44. bölüm 45. bölüm 46. bölüm de diğer tüm bölümler sitemizde mevcut.
Ah Kalbim 45. bölüm kanal 7 izle. Ah kalbim 46. bölüm hazırlanınca aşağıda full izleyebilirsiniz.

Ah Kalbim 46. Bölüm Full İzle ttüm fragmanı – Kanal 7 Hint dizisi

Ah Kalbim 46. bölümde neler olacak – Kanal 7 Ah Kalbim izle:

Ah Kalbim’de bu akşam Abhi, Pragya’nın düğününü yarıda keser ve her şeyin bir oyun olduğunu söyler. Pragya’nın masum olduğunu ve ona tuzak kurulduğunu anlatan Abhi, Pragya’dan özür diler.

Pragya ve Suresh’in düğünü devam ederken Abhi’ye bir zarf gelir. Tanu ve Aliya da aynı anda telefonlarına gelen mesajla paniğe kapılır. Mesajda gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı yazmaktadır. Aliya sükunetini korusa da Tanu korkmaya başlar. Pragya ise düğün ritüellerini yaparken Abhi’nin acımasızlığı karşısında üzgündür.

Ah Kalbim Son Bölüm full ve fragman izle kanal 7 hint dizisi
Ah Kalbim Son Bölüm full ve fragman izle kanal 7 hint dizisi

Abhi ise son anda herkesi şaşırtan bir hamle yapar ve düğünü böler. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken Abhi, Pragya’nın suçsuz olduğunu bildiğini fakat ona bu tuzağı kimin hazırladığını bulmak için böyle bir oyun oynadığını söyler. Tanu ve Aliya gerçeklerin ortaya çıkmasından korkar. Abhi, Pragya’ya bu tuzağı kuranın Aliya olduğunu söyleyince herkes şok olur. Abhi Pragya’dan özür diler ve ona sarılır.

Ah Kalbim 45. Bölüm full fragman izle – Kanal 7

Ah kalbim dizisinde 45. bölümde neler oluyor okuyun

Ah Kalbim’de bu akşam Pragya Suresh’le evlenmemek için intihar etmeye kalkışır. Onun bu düşüncesini öğrenen Abhi, her yerde onu arar ve köprüden atlamak üzereyken bulur.

Sarla Pragya’nın düştüğü durumlardan dolayı çok rahatsız olur ve Suresh’ten hesap sormak ister. Suresh bu evliliğe mecbur olduklarını söyler. Soluğu Abhi’nin evinde alan Sarla Abhi’ye öfkesini kusar. Abhi ise intikamın verdiği mutlulukla düğün hazırlıklarını tamamlar. Nikah için Pragya’yı çağıran Abhi onun odada olmadığını görünce şok olur.

Ah Kalbim 45. Son Bölüm full ve fragman izle kanal 7 hint dizisi
Ah Kalbim 45. Son Bölüm full ve fragman izle kanal 7 hint dizisi

Her yerde Pragya’yı arayan Abhi onu bulamaz. Pragya Abhi’nin yaptıklarına dayanamaz ve intihar etmeye karar verir. Purab Pragya’nın intihar etmek istediğini söyleyince Abhi ne yapacağını şaşırır. Köprüden atlamak üzereyken Abhi tarafından kurtarılan Pragya bundan sonra ne yapacak?

Ah Kalbim 44. bölüm Full Fragman İzle – Kanal 7 Hint dizisi

Ah Kalbim 44. Bölümde Bakın Neler Olacak

Sarla Pragya’nın geleceğinden endişe ederken Bülbül Pragya’nın normal hayata dönmesi için yardımcı olacağını söyleyerek ona moral vermeye çalışır. Pragya Abhi’nin evinden ayrılmak üzereyken Abhi onu durdurur ve Suresh’le evlenmesi şartıyla evden ayrılabileceğini söyler. Abhi’nin söylediklerini anlamlandıramayan Pragya bu şartı reddeder. Fakat Abhi Suresh’le evlenmediği takdirde görüntüleri basına sızdıracağını söyleyerek Pragya’yı tehdit eder. Pragya Abhi’nin şartını kabul etmek zorunda kalır. Öte yandan Suresh’le de konuşan Abhi onu ikna eder. Sarla ise kızının neden fikir değiştirdiğini anlayamaz. Pragya büyük bir çıkmazın içerisine sürüklenirken Abhi Pragya ve Suresh’in düğünü için hazırlıklara başlar.

İşte Ah Kalbim dizisinin 43. son bölüm fragmanı ve full videosu – kanal 7

Ah Kalbim 43. Bölümde Neler Olacak – Hikayesi, Senaryosu

Pragya Suresh’le olan görüntülerinin Abhi’nin kariyerini olumsuz etkileyeceğini düşünür ve ondan boşanmaya karar verir. Abhi’nin kendisini durduracağını zanneden Pragya Abhi’nin sevindiğini görünce yıkılır. Pragya eşyalarını toplamaya başlar. Tanu ve Aliya bu haberi öğrenince sevinç çığlıkları atar. Bülbül ise boşanma haberini öğrenince ablasının yanına koşar. Purab ve Bülbül onların ayrılmasına çok üzülür. Öte yandan Abhi Aliya ve Tanu’yla birlikte kutlama yapmaya başlar. Boşanma avukatının gelmesiyle iyice kahrolan Pragya maddi bir talebi olmadığını belirtir.

Ah kalbim dizisi son bölüm izle - kanal 7 hint dizisi
Ah kalbim dizisi son bölüm izle – kanal 7 hint dizisi

Aliya ise bunun ucuz bir oyun olduğunu söyler Pragya’yı küçük düşürmeye çalışır. Tüm işlemler tamamlandığında Pragya evden ayrılmak için harekete geçer.

Ah Kalbim 42. ve 43. Yeni Son Bölümü İzle – Kanal 7 Hint dizisi

Ah Kalbim 42. Bölümünde neler olacak – Kanal 7 Hint dizisi İzle

Aşkın ve nefretin bir arada olduğu Ah Kalbim’de bu akşam Tanu Pragya’nın elindeki delilleri yok eder. Abhi ise Pragya’ya verdiği sürenin dolmak üzere olduğunu ve Pragya’yı kovacağını belirtir.

Pragya kendisini aklamak için bulduğu CD’yi Tanu’ya kaptırır. Tanu ise eline geçen bu fırsatı değerlendirerek Pragya’nın evden kovulması için tüm delilleri yok eder.

Ah Kalbim Son bölümü izle- kanal 7 hint dizisi full fragman izle.
Ah Kalbim Son bölümü izle- kanal 7 hint dizisi full fragman izle.

Aliya da Abhi’yi Pragya’yı kötülemeye başlar. Pragya’nın kötü bir şey yapmayacağını düşünen büyükanne Pragya ile görüşmek ister. Tanu bu görüşmeye engel olmak için uğraşır fakat Pragya onu tehdit ederek geri püskürtür. Abhi ise Purab ile görüşerek zamanın daraldığını ve Pragya’nın hala suçlu olduğunu belirtir. CD’nin başkasının eline geçtiğini anlayan Purab, Pragya’ya yardım edebilecek mi?

Ah Kalbim 41. Bölüm ve 42. son Bölüm – kanal 7 hint dizi full izle

Ah Kalbim Dizisinin 41. Son Yeni bölümünde neler oluyor öğrenin:

Ah Kalbim Son yeni bölümünü izlemeden önce hikayesini öğren. Pragya suçsuzluğunu ispat etmek için Suresh ile birlikte delil aramaya başlar. Onların bu çabasını ve kocasına olan desteklerini gören Mitali, Abhi’ye her şeyi anlatacağını söyler. Bunu duyan Pragya kendisine tuzak kurulduğunu anlatmak için tüm aileyi toplar. Mitali ilk olarak bu videonun kurgu olduğunu ve evin içinden birisi tarafından hazırlandığını itiraf eder. Pragya’nın yanına gidip özür diler. Fakat Pragya’yı zor duruma düşürmek isteyen Mitali daha sonra Abhi’ye gidip tüm anlattıklarını inkar eder. Duydukları karşısında iyice öfkelenen Abhi, Pragya’nın yanına gider ve kendini aklaması için ona süre verir. Pragya ise bulduğu delilleri Mitali yüzünden kaybeder.

Ah Kalbim 40. Bölüm ve 41. Bölüm full izle – kanal 7 hint dizisi

Ah Kalbim dizisinde 40. bölüm son yeni bölümde ne oluyor konusu aşağıda:

Pragya Aliya’nın kendisine attığı iftiranın ardından annesinin evine gitmeye karar verir. Bavuluyla kapıya doğru ilerlerken Abhi onun yanına gelir ve bu gece de evde kalmasını ve büyükanneye anlatılabilir bir hikaye hazırlaması için süre verir. Aliya Tanu ile konuşarak bu fırsatı iyi değerlendirmesini ve hem büyükanneyi hem de Abhi’yi kazanmasını ister. Tanu Pragya’nın Abhi tarafından tekrar eve getirildiğini görünce şoka girer. Büyükanne ise olanları öğrenir ve duyduklarına inanamaz. Abhi ve Pragya’ya kızan büyükanne bir anda fenalaşır ve yere yığılır.

Ah Kalbim 37. Bölüm Kanal 7 – İzle

Ah Kalbim dizisinin 37. bölümünde ne oluyor – izle

Tanu bir reklam çekimi için ajansa gider. Çekimler esnasında karşısında Pragya olduğunu hayal eden Tanu, rol arkadaşına tokat atar. Bunun üzerine yapımcı Tanu’ya Abhi sayesinde işi aldığını ama artık Abhi evli olduğu için kendisiyle çalışmayacağını bildirir. Tanu’nun yerine seçilen isim ise Pragya’dır. Bunu öğrenen Tanu iyice öfkelenir. Abhi’nin yanına giden Tanu onunla evlenmek istediğini söyler. Fakat Abhi büyükannesinin Pragya’ya çok alıştığını ve ondan ayrılmayacağını söyleyince Tanu yıkılır. Pragya ise annesini ziyarete gider. Pragya evliliğinde çok mutlu olduğunu ve Abhi’yi çok sevdiğini söyleyince Sarla çok sevinir. Abhi’ye büyük minnet duyan Sarla ona artık bambaşka bir gözle bakar.

Ah Kalbim 36. Bölüm Full ve Fragman – İzle Kanal 7 Hint Dizisi

36. ve 37. Bölümde neler olacak? Ah Kalbim – Kanal 7 – izle

Pragya kendisine yardım eden Abhi’nin iyiliği için oruç tutmak ister. Fakat Tanu, Pragya’nın yemeklerine gizlice baharat katar. Buna rağmen yemeğini yiyen Pragya fenalaşır. Abhi ise onu bu halde görünce ne olduğunu anlayamaz. Büyükanne Pragya’nın oruç tuttuğunu söyleyince Abhi şaşırır. Pragya’nın övülmesinden rahatsız olan Aliya Tanu’nun da oruçlu olduğunu söyler. Fakat açlığa dayanamayan Tanu gizlice yemek yemeye çalışırken Abhi’ye yakalanır. Aliya ise yemek yiyenin kendisi olduğunu söyler ve Tanu’yu kurtarır. Yedikleri yüzünden kendini kötü hisseden Pragya bayılır. Abhi onu uyandırmak için su içirmeye çalışır ve böylece orucunu açmasını sağlar. Bunu gören Tanu kıskançlık krizine girer.

Ah Kalbim dizisi 33. Son Bölüm ve Fragmanı – Kanal 7 Hint İzle

Ah Kalbim 33. son bölümde neler oluyor olacak?

Büyükannenin verdiği davet tüm aileyi bir araya toplar. Davetliler arasında Purab’ı gören Abhi onun kardeşine yaptıklarından dolayı hala öfkelidir. Purab’a hakaret etmeye başlayan Abhi hırsını alamaz ve Purab’ı döver. Büyükanne ise Purab’ın Aliya ile mutlu olamayacağını Bülbül ile evlenmesinin daha doğru olduğunu söyleyerek onu durdurur. Aliya yine kötülük peşindedir. Pragya’ya zarar vermek isteyen Aliya kutlama sırasında kullanılan maytapların Pragya’ya atılmasını sağlar. Ayağından yaralanan Pragya korkudan bayılır. Onu o halde gören Abhi ise oldukça endişelenerek Pragya’yı odasına götürür. Pragya kendine geldiğinde ayağının ağrısıyla kıvranır. Büyükanne Abhi’den Pragya’ya masaj yapmasını ister. Aliya planının başarısızlıkla sonuçlanmasından dolayı Pragya’ya daha çok bilenir.

Ah Kalbim dizisi 32. Bölüm ve Fragmanı – Kanal 7 Hint İzle

Kanal 7’inin hint dizisi Ah Kalbim 32. bölümde neler oluyor – İzle

Abhi ve Pragya iş sebebiyle bir otele yerleşir. Onları yalnız bırakmak istemeyen Tanu da peşlerinden gider. Abhi Pragya’yı başka bir odaya gönderip Tanu ile kalmak ister. Fakat büyükanne torununa sürpriz yapmak için otele gelir. Büyükanneyi gören Pragya Abhi’nin odasına giderek onları uyarır ve onları birbirinden ayırır. Abhi ve Pragya’yı yan yana gören büyükanne çok mutlu olur. Tanu ise sürekli Pragya’nın kazanmasından dolayı öfkelidir. Öte yandan yapımcılar Pragya’yı çok sever ve Abhi ile birlikte sahneye çıkmasını ister. Bunu duyan Tanu ise iyice hırslanır ve yapımcıyı modelliği bırakmakla tehdit eder. Yapımcının cevabı ise Tanu’yu oldukça mutsuz eder.

Ah Kalbim 31. Bölüm Fragmanı – İzle

Ah Kalbim adlı kanal 7 dizisinde son bölümde ne olacak – izle

Abhi ve Pragya reklam çekimi için yola çıktıklarında arabaları bozulur. Geceyi geçirmek için terk edilmiş bir eve sığınan Abhi ve Pragya evin ıssızlığından korkar. Abhi korkmadığını söylese de oldukça tedirgindir. Evdekiler ise onlardan haber alamadıkları için çok endişelidir. Gizemli evde tekinsiz bir adamla karşılaşan ikili daha çok korkar. Pragya’ya sarılan Abhi, onu korumak için elinden geleni yapar. Pragya ise bu durumdan son derece memnundur. Adamın onlarla oyun oynadığını anlayan Abhi, ona ceza verir. Tanu ise Abhi ve Pragya’nın baş başa olmasından dolayı son derece gergindir. Abhi ve Pragya bir şekilde eve dönmeyi başardıklarında gazeteciler çiftin etrafını sarar. Bunu gören Tanu Abhi’yi kendisine çekmek için yeni bir plan yapar. Fakat bu plan ayağına dolanır ve Pragya yine öne geçer.

Ah Kalbim Dizisi İzle | Kanal 7 Hint Dizisi

Ah Kalbim dizi İzle
Ah Kalbim dizi İzle

Bir aşk dizisi olan ‘Ah Kalbim’ iki kız kardeşin aşklarını anlatıyor. Kanal 7 dizisi olan ‘Ah Kalbim’ Pazartesi’den Cumartesi’ye saat 21.30’da izlenebilir. İzleyici kitlesi daha çok 15 – 25 yaş arası olan dizi, bu güruhu etkisi altına almış durumda.

Ah Kalbim 20. bölüm ve 21. bölüm aşağıda verilmiştir izle. Yeni bölümler geldikçe aşağıda yayınlanacaktır. Eğer istediğiniz bölüm henüz yayınlanmadıysa sürekli kontrol edin her an son bölümü yayınlayabiliriz. Veya site içinde ah kalbim diye arama yapın izleyin.

Ah Kalbim Bölümde Ne Olacak?

Hırsızlıkla suçlanan Pragya, tuzağı kuranın Tanu olduğunu anlar. Herkesin Pragya’yı desteklemesini kıskanan Tanu ise Pragya’ya karşı daha çok bilenir.

Pragya hırsız olarak suçlanmaktadır. Fakat Pragya bu hırsızlık tuzağının kurucusunun Tanu olduğunu anlar. Herkesin Pragya’dan yana olmasını kıskanan Tanu ise Pragya’ya karşı daha çok bilenir. Pragya’nın canını yakmak isteyen Tanu evliliklerinin bir kandırmaca olduğunu ve Abhi’nin kendisini sevdiğini söyler. Abhi ise Pragya’ya karşı çok öfkelidir. Her fırsatta onu küçük düşürmek isteyen Abhi’nin girişimleri başarısız olur. Öte yandan Pragya Abhi ile Tanu arasındaki ilişkiyi ailesinden gizlemek için yoğun bir çaba harcar. Fakat Abhi ve Tanu aynı arabadayken bir kazaya karışır. Bu kazanın tanığı ise Suresh olur. Tanu ve Abhi’yi aynı araçta gören Suresh ne yapacak?

Ah Kalbim Son Bölüm İzle – Kanal 7

Ah Kalbim Dizisinin Konusu

Birbirine benzemeyen farklı olan iki kız kardeşin aşk hikayesini konu almaktadır. Büyük olan Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır.

Karmaşık Aşk Hikayesi: Ah Kalbim

Ah Kalbim dizi İzle - Kanal 7
Ah Kalbim dizi İzle – Kanal 7

Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.
Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.