Home Haber A Word Kelime Oyunu, Tüm Cevapları, Soruları ve Bölümleri | İndir

A Word Kelime Oyunu, Tüm Cevapları, Soruları ve Bölümleri | İndir

A Word Oyunu Cevapları Tüm Bölüm Sonu Cevapları - İndir

A Word Kelime Oyunu 2016 yılının Kasım ayında piyasaya çıkarılan bir kelime bulmaca oyunudur. İlk olarak Android versiyonu yayınlanan kelime bulmaca oyunu çok dikkat çekmedi. Hemen arkasından yayınlanan ios versiyon ise önerilen listelerde yer alarak büyük bir çıkış yaptı. Kısa sürede on binlerce kişi tarafından indirilen oyun alışkanlık yarattı.  A Word Kelime Bulmaca Oyunu diğerlerine göre görsel ve mantık olarak biraz daha farklı olduğu için daha çok sevildi kanısındayım. A Word tüm cevapları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

A Word Kelime Oyunu 2016 yılının Kasım ayında piyasaya çıkarılan bir kelime bulmaca oyunudur. İlk olarak Android versiyonu yayınlanan kelime bulmaca oyunu çok dikkat çekmedi. Hemen arkasından yayınlanan ios versiyon ise önerilen listelerde yer alarak büyük bir çıkış yaptı. Kısa sürede on binlerce kişi tarafından indirilen oyun alışkanlık yarattı.  A Word Kelime Bulmaca Oyunu diğerlerine göre görsel ve mantık olarak biraz daha farklı olduğu için daha çok sevildi kanısındayım.

A word kelime oyunu cevapları, android, ios - İndir
A word kelime oyunu cevapları, android, ios – İndir

A Word Kelime Oyunu nasıl gelişti oyunu biraz tanıtmamız gerekirse oyun bir kelime bulmaca oyunu. Adının çok büyük bir hikayesi yok oyunun mantığını anlatması adına “A Word” konuldu.

Oyun şöyle gelişiyor. Her harf bir petekten oluşuyor. Peteklerin yani harflerin sayısı ilk bölümlerde 4 taneyle başlayıp 38 peteğe kadar çıkıyor. Peteklerin her birinde birer harf var ve siz bu petekleri sürükleyerek işaretliyorsunuz. Petekleri tek tek sürükleyerek işaretlerken sizden ekranın yukarısında sorulan sorunun cevabına göre harf sırasıyla işaretlemelisiniz.
Örneğin ekranın üstünden kategori olarak hayvan yazıyor. petekte bulmanız gereken cevap ise “DEVE” ise siz petekleri önce D sonra E daha sonra V ve en sonunda E harflerini sırayla sürükleyerek işaretlemelisiniz. Bu yöntemle 1000’den fazla bölümü geçmeniz gerekli. Oyundaki her seviye sonunda puan kazanıyorsunuz.

A word kelime bulmaca oyunu cevapları
A word kelime bulmaca oyunu cevapları

İlerleyen bölümlerde oyunda süre faktörü devreye giriyor. Bölümü geçmek için istenilen süreden önce cevapları bulursanız size ekstra puan veriliyor. Bu puanları sizin gibi bu oyunu oynayan kişiler ve arkadaşlarınızla puan sıralamasında mücadele diyorsunuz. En yüksek puana sahip oyuncular listenin başına oturuyor.

A word kelime bulmaca oyunu cevapları
A word kelime bulmaca oyunu cevapları

A Word Oyunu İpucu, Hile ve Yardım

Ayrıca Kelime bulmaca oyununda oyunun tıkanmaması için bir de ipucu butonu koymuşlar. Bu düğme sayesinde bulamadığınız soruların bazı harflerini ipucu düğmesine basarak açabiliyorsunuz. Bu da A Word Kelime Oyunu için tiyo ya da hile denilebilecek bir özellik.
Bu oyunu diğer kelime bulmaca oyunlarında ayıran diğer bir güzel özellik ise hem ücretsiz indiriliyor, hem de bölümler arasında ücret ödemeniz gerekmiyor. Yani kilitli bölüm olmayan bir kelime bulmaca oyunu.

A word kelime bulmaca oyunu cevapları
A word kelime bulmaca oyunu cevapları

A Word Android, ios – İndir

A Word Kelime Oyunu Android ve Ios versiyonlarının uygulamaları yayında ve indirilebilir. Oyunun bütün indirme linkleri en aşağıda bulunmakta.
Son bir özelliğini de belirtmeden geçmeyelim, bu oyunu internetsiz ortamlarda da oynayabilirsiniz. Yani cihazınızda internet yoksa bile oynayabilirsiniz.

A word kelime bulmaca oyunu cevapları
A word kelime bulmaca oyunu cevapları

A Word Cevapları ve Bölüm Sonu Tüm Cevapları

A Word Cevapları bölüm ve seviyesi ayrılarak aşağıda listelenmiştir. İstediğiniz bölümün cevap anahtarı için o bölüme tıklayın ve cevapları okuyun hatta video olarak izleyin. A Word Kelime Bulmaca Oyunun tüm cevaplarını videolu izleme isterseniz BURAYA TIKLAYIN.

A Word Cevapları 0-280 Arası | Profesyonel Bölüm Sonu Cevapları

A Word Oyunu Tüm Soru ve Cevapları – Bölüm Sonu

A Word Cevapları 281-570 Arası | Efsane Bölüm Sonu Cevapları

A Word Oyunu Tüm Soru ve Cevapları – Bölüm Sonu

Gördüğünüz üzere bu ilginç kelime bulmaca oyununda ekmek çeşitleri de sorulacak, para birimleri, hastalık, askerlik argosu, el işi, otogar da sorulacak. İlginç ve bir o kadar da zor sorulara hazırlıklı olun.

A Word Cevapları 571-840 Arası | Son Kelime Bükücü Bölüm Sonu Cevapları

A Word Kelime Oyunu Cevapları – 571-840 | Bölüm Sonu

A Word Kelime Oyunu Cevapları – 841-1000 | Kelime Canavarı Bölüm Sonu

A Word Kelime Oyunu Cevapları – 841-1000 | Bölüm Sonu

A Word Tüm Cevapları | Seviye 1001-1180 | Kelime Gezgini

A Word Tüm Cevapları | Seviye 1001-1180 | Kelime Gezgini

A Word Kelime Oyunu Tüm soru ve cevapları için Bu Linke Tıklayın

A Word Kelime Bulmaca Oyunu Resmi Twitter hesabına buradan erişebilirsiniz.

A Word Kelime Oyunu resmi Facebook sayfasına buradan erişebilirsiniz.

APPS adlı firmanın resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.