Tartıştığı hastayı benzin döküp yaktı

Tartıştığı-hastayı-benzin-döküp-yaktı-fotoğrafı

Arnavukluk’ta Spitali Amerikan Hastanesi’nde yatan bir diyaliz hastası, hastanedeki başka biri tarafından benzin dökülerek yakıldı. Hastanede yatmakta olan biriyle tartışan kişi, bir süre sonra olay yerine elinde benzin bidonuyla geldi. Öfkeli adam tartıştığı hastayı benzin dökerek yaktı. Hasta yatağında yatan adam üzerine dökülen benzin yanınca her yer bir anda alev aldı. Yanan adam odayı erken terk ederek hayatta kalmayı başardı. Odada yatan 2 bayan hasta ise soludukları yoğun duman sebebiyle hayatını kaybetti.

TARTIŞTIĞI HASTAYA BENZİN DÖKÜP YAKTI

Arnavutluk’ta bir hasta yakını hastanedeki bir başka yatan hasta ile tartıştı.  Hasta yakını tartıştığı diyaliz hastasının yanından öfkeli bir şekilde ayrılarak hastane dışına çıktı. Bir süre sonra hastaneye bir çantayla gelen kızgın adam odadaki bir sedyenin üzerinde çantadaki benzin bidonunu çıkardı. Odadaki doktora elindeki benzin bidonunu göstermeden hazırlığını yapıp tartıştığı hastanın yanına doğru yaklaştı. Tartıştığı adama yaklaşırken bir yandan da elindeki benzin şişesinin kapağını açtı. Hastanın yanına gelen öfkeli adam benzini olduğu gibi yatakta yatan hastanın üzerine hızla döktü.

Tartıştığı-hastayı-benzin-döküp-yaktı-haberi
Tartıştığı hastayı benzin döküp yaktı videosu

HASTA BİR ANDA ALEV ALDI

Üzerine benzinin döküldüğünü gören hasta adam yataktan fırlayarak adamı iterek engel olmaya başladı. Benzin döken adam itilince dengesini kaybedip arkaya kayarak yere düştü. Üstü başı benzin olan adam yataktan doğrulup kendisine saldıran adamı yerde etkisizleştirmek için yaklaştığı sırada felaket gerçekleşiyor. Yere düşen saldırgan kendisine yaklaşan hasta adamın paşasına ateşle dokunarak tutuşmasını sağlıyor. Yere dökülen benzin yüzünden aniden her yeri alevler kaplıyor. Odadaki doktor ne olduğunu anlamadan odayı alevler sarıyor. Doktor hızla alevlerden kaçarak odanın dışına fırlıyor.

Tartıştığı-hastayı-benzin-döküp-yaktı-videosu
Tartıştığı hastayı benzin döküp yaktı – haberpop.com

2 KADIN HASTA DUMANDAN ÖLDÜ

Alevler içinde kalan 2 diyaliz hastası kadın yoğun dumandan hayatını kaybediyor. Üzerine benzin dökülen adam ve saldırgan ise kısa sürede odadan dışarı atmayı başarıp vücudundaki yanıklarla hayatta kalmayı başarıyor. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri yaptıkları araştırmalardan sonra saldırgan sağlık kontrolünden sonra gözaltına alındı. hastane yönetimi böyle bir durumla ilk kez karşılaştıklarını söyleyerek bundan sonra daha fazla tedbir alacaklarını açıkladı. Özellikle hastane giriş ve çıkışlardaki güvenlik kontrollerini arttırarak hastaların can güvenliklerini arttırdıklarını açıkladı.

HABER VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Tartıştığı-hastayı-benzin-döküp-yaktı-videosu-play

KAYNAK: HABERPOP.COM

Yorumunuzu yazın