Polisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı

Polisin-hava-alanında-açtığı-bavuldan-çocuk-çıktı-video-haberİ

Brezilya’daki bir hava alanında polisin şüphelenerek açtığı bavuldan 11 yaşındaki bir çocuk çıktı. 23 yaşındaki  Natasha Vitoriano Souto adındaki genç kadın polis sorgusunda, çocuğu sokakta bir trafik ışıklarında gördüğünü ve kendisini evlat edinmeme için bana yalvardığını açıkladı. Kendisini bu şekilde yaşadığım tere götürmek istediğini anlattı.

YOLCULAR BAVULDAN SARKAN BİR EL GÖRDÜLER

Natasha Vitoriano Souto adlı kadın kaçak bir şekilde çocuğu ülkesine götürmek için bavula yerleştirdi. Elbise bavulu gibi elinde taşıyarak hava limanına gelen kadın işlemlerini sorunsuzca yaptı. Ta ki bavuldan bir el sallanana kadar.

Polisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı videosuPolisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı videosu izle

Bazı yolcular kandının elindeki büyük bavuldan bir çocuk elinin sallandığını görünce hemen polise haber verdi. Hava limanı polisi hemen bahsi geçen kadını görüp elindeki çantalarla gözetim alanına getirildi.

POLİSN AÇTIĞI BAVULDAN BİR ÇOCUK ÇIKTI

Bu alanda kadının tüm çanta ve bavulları açıldı. Polisin açtığı bavulun içinden 11 yaşındaki erkek bir çocuğun çıktığını görenler gözlerine inanamadı.

Polisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı haberi Polisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı video haber

EVLATLIK EDİNMEK İÇİN BAVULA KOYMUŞ

Genç kadın çocuğun kendisine ait olmadığını ve sokakta enim onu sahiplenmem konusunda bana çok yalvardığını söyledi. Polise verdiği ifadesinde, yaşadığı yere çocuğu bu yöntemle götürmenin en mantıklı yol olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Polisin hava alanında açtığı bavuldan çocuk çıktı haberpop

Sahiplenmek dışında başka bir amacını olmadığını söyleyen kadın serbest bırakıldı. Herhangi bir şikayet doğrultusunda kadının 6 yıl hapis yatabileceği söylendi.

VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Polisin-hava-alanında-açtığı-bavuldan-çocuk-video-izle-haber

 

Yorumunuzu yazın