Motosiklet sürücüsünün boynuna demir saplandı

Motosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı--oku-haberi

İngiltere’nin Lincolnshire şehrinde motosikletiyle kaza yapan Paul Bradshaw adındaki adamın boynuna 1 metreden uzun demir saplandı. 55 yaşındaki adam, 8 Haziran günü bir grup motosikletliyle çıktıkları turda feci bir kaza geçirdi. Kazada yol kenarındaki hendeğe uçan Bradshaw’ın boğazına 1.2 metre uzunluğunda bir inşaat demiri saplandı. Olay yerine çağrılan ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan motosikletli, hemen ameliyata alındı. başarılı geçen operasyonun sonunda boynundaki demir alındı. İki gün sonra taburcu olan adamın ailesi ve doktorlar bu hızlı iyileşme karşısında hem şaşırdı hem de sevindi.

Motosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı--haber

BOYNUNA 1 METRELİK DEMİR SAPLANDI

  • Uzun yıllardır motosiklete binen Paul Bradshaw (55) geçirdiği kaza sonucu boynuna bir demir saplandı.

  • Ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan adam hemen ameliyata alındı. Yapılan operasyonla boğazına girmiş demir çıkarılarak hayatta kalması sağlandı.

Motosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı

  • Mucizevi bir şekilde kurtarılan adam uyandırıldıktan sonra ailesiyle konuşabildi. Hasta iki gün sonra taburcu oldu. Eşi Linda ve iki kızıyla birlikte eve dönen adam o ana dair bir şeyi hatırlamıyordu.

Motosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı--haber-oku

KAZA ANINI HATIRLAMADI

  • Kaza hakkında hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen Bradshaw ‘Kaza anını hiç hatırlamıyorum, sadece gözlerimi açtığımda hastanede olduğumu hatırlıyorum. Yatağımın başucunda ailemin bana bakmakta olduğunu hatırlıyorum. Kazaya dair hiçbir ayrıntı aklıma gelmiyor’ dedi.

Motosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı--okuMotosiklet-sürücüsünün-boynuna-demir-saplandı-son-dakika

  • Hayatta olmasının büyük bir şans olduğunu söyleyen adam kendisiyle ilgilenen hastane çalışanlarına da minnettar olduğunu açıkladı.

 

Yorumunuzu yazın