Melih Gökçek: Fethullah Gülen üç harflilerle (cinlerle) insanları esir alıyor

MELİH GÖKÇEK FETHULAH CİNLER üç harfli CNNtürk

Melih Gökçek, CNN Türk televizyonunda Güne Merhaba programında ‘Fethullah Gülen insanları üç harflilerle etki altına alıp esir alıyor’ dedi.

Melih GökçekGüne Merhaba programında Hakan Çelik‘in sorularını yanıtlarken ‘Fethullah Gülen bu kadar insanı nasıl kontrol edebiliyor?’ sorusuna ‘Belki size komik gelecek ama enteresan bir metodla yapıyor: üç harflilerle yapıyor, cinlerle esir alıyor’dedi.

ÜÇ HARFLİLERLE ESİR ALIYOR

“Belki size çok komik gelecek ama Fethullah Gülen bunu enteresan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da bunu tartışsın.  Üç harflilerle yapıyor. Bakın etrafınızdaki bir çok insanın belli zamanlarda belli konularda esir alındığı, ondan sonra gidip belli şekillerde kurtarıldığı aşikar. Böyle bir kabiliyeti var.”

 

BANA VERDİĞİ HEDİYEDE CİNLER VARDI

Haşhaşiler denmesinin sebebi budur.  İnsanlar büyüleniyor ve esir alıyor. Mesela bana da hediye ettiler bir dönem. Onun böyle değerli bir metali  vardır ufak, onun üzerinde bunlar vardır.  Herkese ondan dağıtırlar ve derler ki, bu üzerinde olduğu takdirde ‘sen her şeyden korunursun’ derler. Artı cevşen ve o cevşenin içinde belli bir takım formüller vardır.

MELİH GÖKÇEK FETHULAH CİNLER CNN

BİR DOLARLIK BANKNOTLARIN SIRRI

Onların 1 dolarlık banknotları vardır ve  o dolar onların birbirinin arasındaki şifrelenmesi olarak ortaya çıktı. Dolardaki seri numarası onların seviyelerini derecesini gösterirmiş. ” dedi.

“ÖRNEKLER VAR”

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü; “Canlı olarak buna benzer olaylarla karşılaştım. Çok yakınımdaki bir ismin üç harflilerle ne hale getirildiğini, ölecek hale getirildiği biliyorum. Arkasından bunu bir takım da bozanlar vardır. Ondan sonra nasıl büyü yapıldığını esir alındığı ortaya çıktı. Nasıl bozulacağı söylendi. Bir kuyunun içinden bıçak çıktı o alınıp denize atıldı ve kadıncağız düzeldi. Bunu yaşadık.”

GÖKÇEK İNSANLARI SOKAĞA ÇAĞIRDI AMA…

Darbe girişimi gecesi attığı tweetlerle insanları tankların karşısında durmaya çalışan Gökçek’in o gece bir gecekonduya sığındığı da ortaya çıktı. Gökçek o gece yaşadıklarını anlatırken “Lider konumunda, özellikle halka bir şey söylemek durumunda olan insanların mutlaka böyle zamanlarda olayı idare edebilmesi için gözden ırak bir yere gitmesi lazım. Ben de evime yakın mesafede bir gecekonduya gittim” dedi. Melih Gökçek’in bu açıklamaları özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yorumunuzu yazın