Kurbağayı yılanın ağzından arkadaşı kurtardı

Vahşi doğa belgeselcileri bir yılanın ağzındaki kurbağanın başka bir kurbağa tarafından kurtarıldığını görüntüledi. Akarsu kenarında çekim yapan ekip, bir su kurbağasının yılan tarafından arkadan yutulmaya çalıştığını görünce kayıt yapmaya başlıyor.

YILAN KURBAĞAYI KAFASINA KADAR YUTUYOR

Yeşil otların arasında duran avını kuyruğundan yakalayıp yutmaya başlayan yılan bir yandan da elinden kaçırmamaya çalışıyor. Neredeyse kurbağanın tamamını midesine indirmek üzere olan yılan bir şeylerden ürkerek ağzındaki avıyla birlikte deredeki suya atlıyor.

SUYA ATLAYARAK HAYATININ HATASINI YAPIYOR

Su yüzeyinde karşı kıyıya çıkmaya çalışan su yılanı bir hayli çaba sarf ediyor. Bu sırada ağzındaki kurbağa birazcık kendini dışarı çıkararak kurtulmaya çalışıyor.

ARKADAŞINI YILANIN AĞZINDAN KURTARAN KURBAĞA

Yılan ağzındaki yemeğiyle birlikte kıyıya yaklaştığı sırada başka bir su kurbağası tarafında saldırıya uğruyor. Ortalık bir andan panik havası oluşuyor ve yılan ağzındaki avını bırakmak zorunda kalıyor.

YILAN KORKUDAN AVINI BIRAKIP UZAKLAŞIYOR

Yılan saldırıya uğrayınca hızla avını ağzından atarak can havliyle kıyıya doğru yüzerek uzaklaşıyor. Yenmek üzere olan kurbağa ise arkadaşı olan başka bir kurbağa tarafından  kurtulmanın verdiği heyecanla suya dalıp kayboluyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Yorumunuzu yazın