Kısmetse Olur izleyenleri: KANDIRILIYORSUNUZ!!!

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kısmetse Olur” adlı evlilik programı 7 kız 7 erkekten oluşan bir program. Kısmetse Olur yarışmacılar Melis, Erdem, Serhan, Adnan, Tankut, ayça, Daniela, Murat, Eser, Cansel Meltem, Yasin, Ceyda, Melek, Duygu ve Ercan adlı yarışmacılardan oluşmakta. Son günlerde Kısmetse olur evlendrme programında ilginç kavga ve tartışmalar yaşanıyor.

Kısmetse Olur erkek adayları

Kısmetse Olur yarışması
Kısmetse Olur yarışması

Her hafta birilerinin elendiği bu Kısmetseolur adlı evlendirme programında birbirinden farklı karakterler yarışıyor. Birbirinden farklı mesleklere sahip bu kadın ve erkek adayların her hafta birbiriyle kavga edip entrikalar yaşaması izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatmakta.

Kısmetse Olur bayan adayları

kismetse-olur-evinden-hangi-adaylar-elenecek--6336101
Kısmetse Olur yarışması

Hatta damat adaylarından biri olan Serhan (iş adamı) delikanlı maço karakterine bürünmüş olduğu için ev arkadaşlarıyla ilginç tartışmalara girmekte. Bir defasında ise adamlığına laf ettirmeyen yarışmacı şöyle bir dilaloğa girmişti:

İşte o video:

Ağzını topla! Sen benim adamlığıma laf edemezsin!

KANDIRILIYORSUNUZ!!!

Kısmetse olur programında evlendirme programı gibi gösterilen sahnelerin konuşmaların tartışmaların aslında bir mizansenden başka bir şey olmadığı ortaya çıktı. Kısmetse olur programında yapılan tartışmaların dökülen gözyaşlarının ve ikili tartışmaların tamamen şov amaçlı reyting amaçlı birer oyundan olduğu ortaya çıktı.

2
Kısmetse Olur

Bunun en büyük kanıtı Serhan adlı damat adayının iş adamı olarak programda österildiği halde aslında kendisinin bir manken olduğu ve kast ajansından kayıtlı olduğu söylenmekte.

1
Kısmetse Olur kanal d

 

GELİN VE AMAT ADAYLARI KAST AJANSINDAN GELİYOR!!!

Kısmetse olur yarışmasında yarışan damat ve gelin daylarının gerçek eş arayn kişiler olmadığı bir kast ajansına bağlı olan ve yapımcının direktifleriyle oyun oynadıkları iddia edilmekte. Bir gün kavgalı bir gün sarmaş dolaş olmalrı bunun bir şov oduğunu göstermekte.

3
kanal d Kısmetse Olur

Serhan adlı yarışmacının bir iş adamı olarak gösterildiği halde aslında bir kast ajansına bağlı olduğu ve daha önce elbise markalarına modellik yan ve dizilerde oynayan biri olduğu ortaya çıktı. Hatta Bu benim stilim adlı programına dahi katıldığı ortaya cıktı.

bu-tarz-benim-serhan-celiker
Kısmetse Olur yarışması serhan

Serhan Çeliker Oynadığı programlar ve Diziler

Serhan Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi, Fotoğrafları

 

Yorumunuzu yazın