Kedi canlı yayına katıldı

kedi-canli-yayina-katildiDenizli’de yayın yapan DRT Televizyonu’nun açık kalan stüdyo kapısından içeriye giren sokak kedisi, Kudret Çelebioğlu tarafından hazırlanıp sunulan ‘Günaydın Denizli’ programında, canlı yayında masaya tırmanarak dizüstü bilgisayarın üzerine oturdu. Program sunucusu şaşkınlık yaşarken, kedinin canlı yayın sırasında masaya çıkması ilginç görüntü oluşturdu.

Sokak kedisi canlı yayını bastı!

Denizli’de bu sabah yayın yapan DRT Televizyonu’ndan içeriye giren sokak kedisi, Kudret Çelebioğlu tarafından hazırlanıp sunulan ‘Günaydın Denizli’ programına sürpriz konuk oldu. Açık kalan stüdyo kapısından içeriye giren ve canlı yayın sırasında fark edilmeyen kedi, ilk olarak sunucunun sandalyesine tırmandı.

Sevimli kedi sunucunun bilgisayarının klavyesine oturdu

Canlı yayın sırasında kuyruğu görünen kediyi fark eden sunucu Çelebioğlu, kısa bir şaşkınlığın ardından sürpriz bir misafiri olduğunu söyledi. Program sunucusu Çelebioğlu izleyicilerine canlı yayında gazete başlıklarını okurken, kedi de kameralara aldırış etmeden önce masaya tırmanıp, ardından da dizüstü bilgisayarın üzerine oturdu.

kedi-canli-yayini-basti

Çelebioğlu daha sonra ara verip, sevimli misafirini arkadaşlarını da yardımıyla stüdyodan çıkarttı. DRT Televizyonu çalışanları tarafından beslenen sokak kedisine “Hüsnü” adı verildiği ve çalışanlardan Filiz Kurt tarafından sahiplenildiği öğrenildi.

canli-yayini-basan-kedi

Yorumunuzu yazın