Her sabah patronlarıyla öpüşmek zorunda olan kızlar

her-sabah-patronlariyla-opusmek-zorunda-olan-kizlar
Her sabah ofisinde çalışan kızların kendisiyle öpüşmeye zorunda olan kızlar kameraya yakalandı. Çin’de patlak veren olay internet medyasıyla duyuldu. Sapık patron olarak adı çıkan adamın çalışanlarının her sabah işe başlamadan kendisini öpmek zorunda olduklarını ifade edildi. Bu iddia yayınlanan bir video ile kanıtlanmaya çalışıldı. Videoda ofisin ortasında ayakta duran bayan çalışanlar ve ortalarında patronları durmakta. Ellerini arkada birleştirmiş genç adamın, karşısında duran bayanlarla sırayla dudaktan öpüştüğü görülüyor. Patronun bu yöntem ile personeliyle arasında pozitif bir çalışma ortamı sağladığı söylendi.

Bayan işçiler her sabah patronlarıyla öpüşmek zorunda

  • Söylenene göre bayan personel  her sabah 9 – 9:30 arası patronlarıyla öpüşmek için sıraya girdiği açıklandı.
  • Ne kadar bu durumdan memnun olmasalar da işlerini kaybetmemek için bu uygulamaya ses çıkarmayarak göz yumdukları öğrenildi.

her-sabah-patronlariyla-opusmek-zorunda-olan-kizlar-ilginc

  • Görüntüler bir çalışanı tarafında sosyal medyada yayınlandıktan sonra büyük tepkiler geldi. Çalışanlarıyla her sabah öpüştüğünü gösteren videonun internette yayınlanması üzerine konuşan patron “Ben çalışanlarımın enerjisi yüksek bir şekilde işlerine başlaması için böyle bir yöntem geliştirdi. Bu yöntemle personelin motivasyonu ve pozitif başlamış oluyorlar” diyerek kendini savundu.

[socialpoll id=”2393598″]

 

Yorumunuzu yazın