Güvercinler ekmek fabrikasının değirmeninde öğütüldü

guvercinler-ekmek-makinesinde-ogutulduEkmek yapma fabrikasındaki bir tahıl öğütme değirmeninin üzerindeki güvercinlerin kaza sonucu değirmen tarafından öğütüldüğü görüntüler izleyenleri şok etti. Bu çarpıcı görüntüler Rusya’ya bağlı Tataristan’ın başkenti Kazan’da çekildi. Bir ekmek fabrikasında gizli çekilen görüntülerde ekmek yapımında kullanılan tahılları öğüten değirmenin üzerine onlarca güvercin konuyor. Hareket eden tahılları yemek için üzerlerine konan aç güvercinler saflıklarının kurbanı oluyor ve değirmen hareket ettikçe kuşları teker teker yutmaya başlıyor.

Güvercinler öğütülüp ekmek oldu

Güvercinler yem yemeye geldiklerini düşünürken teker teker değirmenin öğütücü ağzına doğru yutulmaya başlıyor. Uçmak yerine hipnoz olmuş gibi tahılların üzerinde duran kuşlar çaresizce değirmen tarafından yutuluyor. Güvercinlerin akıbetinin ne olduğunu söylemeye gerek yok. Bu korkunç görüntüler fabrikaya gizli giren ve adı açıklanmayan biri tarafından çekilmiş.

guvercinler-ekmek-makinesinde-ogutuldu-videosu
Güvercinler ekmek makinesinde öğütüldü

Sosyal medyada olumlu, olumsuz eleştiriler geldi

Çekilen video sosyal medyada yayınlanınca adeta kıyamet koptu. Bir yandan hayvanseverler ayaklanırken diğer yandan da tüketici koruma dernekleri harekete geçti. Tepkiler çığ gibi büyürken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından şu ilginç yorumlar yapıldı “Görüntüyü çok rahatlatıcı buldum”, “Bu videoyu bütün gün izleyebilirim hiç rahatsız olmadım.”

guvercinler-ekmek-makinesinde-ogutuldu-izle
Güvercinler değirmende öğütüldü

Yorumunuzu yazın