Soğuklarda kullanabileceğiniz en çılgın 9 kış aksesuarı

Sonunda kış kapıya dayandı. Artık uçuşan, tüy gibi hafif yazlık kıyafetler gardıroplardaki yerlerini yünlü, tüylü, ağır kıyafetlere bırakacak.

Giyinme şeklimizdeki tek fark kıyafetlerimizden kaynaklanmayacak tabi ki. Bunun bir de aksesuar boyutu var. Kış mevsiminde etraftakilerden bir adım öne çıkmak, size bir bakana bir daha baktırmak (iyi ya da kötü) istiyorsanız aradığınız kış aksesuarları bu galeride.

 1.  Hayvan baskılı kayak maskeleri

Kış hızla yaklaşıyor ve güneşin sıcaklığına alışmış narin yüzünüzün kışın ayazıyla başa çıkmak için böyle muhteşem bir buluşa ihtiyacı var. Rus model Teya Salat sizler için üretmiş.

 2.  Poke topu kaşkol

Pokemon tüm dünyayı kasıp kavururken sizin her şeyin dışında kalmanız mümkün bile olamaz. Trendin bir parçası olduğunuzu bu kaşkolla tüm dünyaya ilan edin.

 3.  Tavuk burun ısıtıcı

 

Kışın soğuğundan en fazla nasibini alan uzvumuz hiç şüphesiz burnumuz ve artık onu da sıcacık tutmanın bir yolu var.. tabi eğer biraz şapşal görünmeyi umursamazsanız.

 4.  Kucaklayan ceket

Etraf buz kesmişken sıcacık bir kucaklamadan daha güzel ne olabilir?

 5.  Tam boy süveter

Şıklık dalında pek fazla ödül alamayacak olsa da işlevsellik dalında tüm ödülleri toplayacağı kesin.

 6.  Kulaklı yapay kürk bereler

Sevimli görünmekle birlikte tuhaf olduğunu da kimse inkar edemez. O yüzden Cara Delevingne değilseniz bu seçeneği kullanmadan önce bir kez daha düşünün deriz.

 7.  Gerçekçi hayvan kaşkollar

Boynunuza sarılmış keçeden bir kuğu hem şık, hem ilginç. Üstelik farklı hayvan alternatifler de var. Tek yapmanız gereken bu linke tıklayıp sanatçıların Etsy sayfasını ziyaret etmek.

 8.  Stok görselli süveter

Adobe sonunda kıyafet işine de el attı. Stok görsellerin basılı olduğu süveterler için şık diyebilir miyiz bilinmez ama ilginç diyebileceğimiz kesin. Fark yaratmak istiyorsanız ‘kumsalda gezen mutlu, yaşlı çift’ stok görselli bir süveter de siz kapın!

 9.  Ejderha eldivenler

Kış denince akla gelen bir numaralı aksesuar eldiven. Bu senenin eldiven modası ise ejderha pullu kesik parmaklı eldivenler. Daha kış gelmeden alıcılar sıraya girmiş durumda. Siz de bir çift ejderha pençesi almak isterseniz bu linke tıklayıp mareshop kullanıcı adlı üreticinin Etsy mağazasına gidebilirsiniz.

Yorumunuzu yazın