Home İlginç Dünyanın en ilginç konvoyu

Dünyanın en ilginç konvoyu

dunyanin-en-ilginc-konvoyu
Trafiğin yoğun olduğu bir caddede onlarca oyuncak arabayı tek sıra halinde arka arkaya bağlayıp süren adam dünyanın en ilginç kortejinin sahibi olmaya aday. Tayland’da gerçekleşen bu ilginç konvoy görüntüsü sokaktaki yayalar ve araçlarındaki sürücüler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Otomobilden kamyonete kadar birçok oyuncak aracını iple birbirine bağlayan adam en önde sürdüğü bisikletine bağlayarak hareket ettiriyor.

Dünyanın en ilginç konvoyu olmaya aday

Bisikletine birkaç Brezilya ve başka bayrakların asılı olduğu bu tuhaf konvoyun amacı henüz bilinmese de yaptığıyla birçok kişinin beğenisini kazanmış durumda.

dunyanin-en-ilginc-konvoyuvideo-izle
Dünyanın en ilginç konvoyu

Bu ilginç konvoyun trafikte geçişini görüntüleyen bir vatandaş Facebook hesabında yayınladı. Çok sayıda oyuncak arabanın geçişi sanki hiç bitmeyecek gibi görünüyordu.  Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından birçok kullanıcı tarafından beğenilip paylaşıldı. Dünyanın en tuhaf korteji olma iddiası taşıyan bu video kısa sürede viral oldu.

dunyanin-en-ilginc-konvoyu-video-izle-ilginc
Dünyanın en ilginç konvoyu

Çevredekilerin yaptığı açıklamalara bakılacak olursa bu kişi oyuncak arabalara duyduğu merakını herkesle paylaşmak için bu konvoyu ara sıra yaparmış.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın