Dört bacaklı UFO görüntülendi iddiası heyecanlandırdı

dort-bacakli-ufo-goruntulendi-iddiasi-heyecanlandirdi-video-ilginc

Dört kollu UFO’nun Güneş etrafındaki turunu gösteren ürpertici video UFO avcılarını harekete geçirdi. UFO avcıları gizemli nesnenin beş yıldır Güneş’in etrafında dönmekte olduğunu ve Dünya’nın yıldızından enerji çektiğini iddia ediyor. Uzaylıların çok uzaklarda olmadığına inanan çevreler devasa dört kollu UFO’nun görüntülerinin defalarca tespit edilmesinin ardından NASA’nın toplumdan çok büyük bir sır sakladığını düşünüyor.

Dört bacaklı UFO gerçek mi?

  • Komplo teorisyenleri ise tuhaf uzay gemisinin güneşten enerji çekerken alınan görüntülerinin NASA tarafından kaydedildiğini iddia ediyor.

NASA görüntüleri yorumlamadı

  • Fakat NASA görüntünün ne olduğu konusunda bir yorumda bulunmayı reddediyor ve uzay gemisi olarak düşünülen görüntünün bir görsel bozukluğu veya bir uzay çöpü olabileceğini belirtiyor.
dort-bacakli-ufo-goruntulendi-iddiasi-heyecanlandirdi-tuhaf-haberler
Dört bacaklı UFO görüntülendi iddiası heyecanlandırdı
  • Gizemli UFO’nun görüntüleri StreetCap1 kullanıcı isimli UFO meraklısı tarafından YouTube’a yüklendi.

Dünya’dan fırlatılmış uydu mu UFO mu?

  • Videoyu yükleyen kullanıcı “Neden NASA bu anomaliler konusunda herhangi bir açıklama yapmadan bu görüntüleri yayınlamaya devam etti?” diye soruyor.

     

dort-bacakli-ufo-goruntulendi-iddiasi-heyecanlandirdi
Dört bacaklı UFO mu?
  • Uzaylı gözlemcisi Scott C. Waring ise videonun bir ana gövdeden çıkan üç uzun kol gösterdiğini belirtti ve yukarıdaki kollardan en az iki kat daha uzun dördüncü bir kol daha bulunduğunu ve dört kolun tümünün de herhangi bir şeyin izi değil, birer katı nesne olduğunu söyledi.
dort-bacakli-ufo-goruntulendi-iddiasi-heyecanlandirdi-ilginc-haberler
Dört bacaklı UFO mu? Dünya’dan fırlatılan uydu mu?
  • Videoda görülen dört kollu uçan cismin insanlar tarafından uzaya gönderilen uydulara olan benzerliği ise gözden kaçmıyor.

Yorumunuzu yazın