İşsiz adam iş bulmak için göğüslerine silikon taktırdı

daha-rahat-is-bulmak-icin-gogus-taktirip-kadin-gibi-oldu-ilginc-haberler

30 yaşlarındaki işsiz bir adam, bayanların daha kolay iş bulduğunu ve daha rahat kariyer yaptıklarını düşünerek göğüslerine silikon taktırdı. Çin’in Hunan eyaletinde yaşayan ve soyadı Ho olan adam uzun süre işsiz kalınca bunaldı ve sonunda ilginç bir yönteme başvurarak kadına dönüşmeyi denedi. 30 yaşındaki adam Çin’in Changsha kentinde bir hastaneye giderek silikondan göğüs yaptırdı. Böylece düşüncesine göre iş bulup kariyer yapması daha da kolaylaşacaktı. Fakat işler istediği gibi gitmedi. Oğlunun ameliyat için 39.000 Yen (yaklaşık 17.700 TL) borç para aldığını öğrenen anne öfkeden deliye döndü. Ho’nun bu halini gören ailesi ve yakın dostlarının tepkisi ağır oldu.

İş bulak için göğüs taktırdı

  • Ho, bu yılın Ağustos ayında ameliyat için Changsha’ya gitti fakat annesinin yoğun itirazları üzerinde Eylül ayında silikonlarını çıkarttırmak zorunda kaldı.

daha-rahat-is-bulmak-icin-gogus-taktirip-kadin-gibi-oldu

  • Ho, kendisine borç veren şahsın geri ödeme için sürekli aradığını ve sinir kirizinin eşiğinde olduğunu söyledi.

daha-rahat-is-bulmak-icin-gogus-taktirip-kadin-gibi-oldu-ilginc

Anne hastaneyi suçladı

  • Öfkeli anne, ameliyatı aileden habersiz gerçekleştiren hastaneyi suçladı. Hastanenin sözcüsü annenin suçlamalarını reddederek Ho’nun 18 yaşını doldurduğunu ve gerekli belgeleri imzaladığını ifade etti.

daha-rahat-is-bulmak-icin-gogus-taktirip-kadin-gibi-oldu-o-ne-lan

  • Gelen bilgilere göre hastane sonunda ödemelerden vazgeçerek 3000 Yuan (yaklaşık 1300 TL) tazminat ödemeyi teklif etti.

daha-rahat-is-bulmak-icin-gogus-taktirip-kadin-gibi-oldu-silikon

  • Tarafların anlaşmaya varıp varmadığı bilinmiyor.

 

 

 

Yorumunuzu yazın