Çocuğunun adını kimse söyleyemeyince değiştirdi

Çocuğunun-adını-kimse-okuyamayınca-değiştirdi-Carri-Kessler-haberi-OKU-HABER-izle

ABD’de doğduktan sonra çocuğunun adını kimse telaffuz edemeyince çareyi değiştirmekte buldu. Carri Kessler adındaki anne, bebeğine ‘Ottilie’ adını koyan anne çevredekiler bunu bir türlü rahat söyleyemediğini fark etti.

Çocuğunun adını kimse okuyamayınca değiştirdi Carri Kessler haberi
Anne Carri Kessler, bebeği ‘Ottilie’ ile

KİMSE SÖYLEYEMEYİNCE DEĞİŞTİRDİ

Arkadaşları bebeğin adını sorduklarında ‘Ottilie’ diye cevaplayınca arkadaşlarında ‘ne?’ diye tepkiler aldı. Carri Kessler, ileride çocuğunun bu durumdan rahatsızlanmaması için zaman geçmeden adını değiştirmenin doğru olacağına karar verdi.

Çocuğunun-adını-kimse-okuyamayınca-değiştirdi-Carri-Kessler-haberi-OKU

HEMŞİRE ADINI BİR TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİ

İlk kriz doğduktan hemen sonra oldu, Doğan bebeğin kayıtlarını yapan hemşire annesine bebeğin adını sorduğunda ‘Ottilie’ cevabını almasına rağmen bir türlü anlayamamış ve yanlış telaffuz etmiş. anne o gün bu sorunun büyüyeceğini asla tahmin etmemişti.

YENİ ADI ‘MARGOT’

İsim krizi yaşayan anne çocuğunun adını Margot’ olarak değiştirdi. Bu issim değişikliğini de tüm çevresine  mail olarak bildirdi.

Çocuğunun adını kimse söyleyemedi
Çocuğunun adını kimse söyleyemeyince değiştirdi

FRANZ KAFKA’NIN KIZ KARDEŞİ: OTTILIE 

Ottilie adının ilginç hikayeleri bulunmakta mesela Franz Kafka’nın kız kardeşinin adı olarak bilinir. Savaşlarda zafer anlamına gelir. Bilinen bir diğer önemli ‘Ottilie’ de 19. yüzyılda kölelik karşıtı bir feminist gazetecidir.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz: Today.com

Yorumunuzu yazın