Gizemli hayvan temizlenene kadar köpek sanıldı

camuru-temizlenene-kadar-herkes-kopek-sanmisti-tilki-cikti-ilginc

Londra’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Canary Wharf’ta bulunan bir inşaat sahasında ne olduğu anlaşılamayan bir hayvan bulundu. Çamura bulanmış gizemli hayvanın ne olduğu temizlenene kadar anlaşılamadı. Tanınmaz haldeki zavallı hayvan, Canary Wharf’taki bir inşaat sahasında, çamur dolu bir çukurun içinde inşaat işçileri tarafından bulundu. Hayvanın hayatta kalması için bir an önce temizlenmesi gerektiğini gören inşaat işçileri ne olduğunu bilmedikleri ve bir köpek olduğunu düşündükleri hayvanı bir an önce hayvan hastanesine götürüldü ve gizemli hayvan hastanede baştan aşağı tüm çamurundan arındırıldı.

camuru-temizlenene-kadar-herkes-kopek-sanmisti-tilki-cikti
Gizemli hayvan temizlenene kadar köpek sanıldı

Çamuru temizlenene kadar köpek sanıldı

  • Olay, birkaç inşaat işçisinin inşaat sahasında bulunan çamurlu bir çukurda bir hayvan olduğunu fark etmesiyle başladı. İşçilere göre hayvan muhtemelen sürünerek oraya kadar gelmiş ve ardından çamurun içinde sıkışıp kalmıştı. İşçiler tarafından fark edilmese boğularak veya soğuk nedeniyle öleceği kesin olan hayvan, olaya hızla müdahale eden işçiler tarafından kurtarıldı.
  • Hayvanseverler çamurla kaplı canlının hayatta kalması için hızlı hareket etmeleri gerektiğini biliyordu.

camuru-temizlenen-tilki-kurtarildi

Ne olduğu temizlenince ortaya çıktı

  • Gizemli hayvan çamurdan arındırıldığında gerçekleşen nefes kesici dönüşümle gizem de çözülmüş oldu.
  • Köpek yavrusu gibi görünen hayvan vakit kaybedilmeden Güney Essex Vahşi Yaşam Hastanesi’ne götürülerek üzerini kaplayan çamurdan arındırıldı. Hayvanı tanınmaz hale getirmiş olan tüm o çamurun yıkanmasının ardından ortaya çok güzel bir kızıl tilki yavrusu çıktı.
camuru-temizlenene-kadar-herkes-kopek-sanmisti-tilki-camura-gomuldu
Gizemli hayvan tilki yavrusu çıktı
  • Hastane personeli minik tilkiye Çamurcuk veya Çamurlu şeklinde Türkçe’ye çevrilebilecek olan Muddsey adını verdi.
  • Minik tilkiyi iyice besleyen ve kuvvetini geri kazandığından emin olan hastane personeli Muddsey’yi vahşi yaşama geri bıraktı.

 

Daha fazla bilgi için: South Essex Wildlife Hospital | Facebook

Yorumunuzu yazın